Yunus EMRE 5561
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
bilgisayarı yeni aldım ve rtx 5070 li güzel bi sistem dizdim fakat pc 25 sn de açılıyor normal mi sıkıntı neyden dolayı olabilir
kioxia pro var daha yeni aldım 2 gün olduSSD'den büyük ihtimal
fastboot kapalıysa normalbilgisayarı yeni aldım ve rtx 5070 li güzel bi sistem dizdim fakat pc 25 sn de açılıyor normal mi sıkıntı neyden dolayı olabilir
fastboot açık, csm kapalıfastboot kapalıysa normal
Expo falan açıksa biraz gecikme yapıyor. biostan memory context restore ayarını aç açmadıysan. ama bunu açınca ram ayarlarından power down'u da açman lazım. otomatik açılabiliyor ama bi kontrol edersin.fastboot açık, csm kapalı
expo açık , memory context de açık , power down ı açıp ve fast boot u kapatıp deneyeciğim yazarımExpo falan açıksa biraz gecikme yapıyor. biostan memory context restore ayarını aç açmadıysan. ama bunu açınca ram ayalarından power down'u da açman lazım. otomatik açılabiliyor ama bi kontrol edersin.
bide ben fastboot'u kapalı tutmadan yanayım.
power down hızı etkilemiyor diye biliyorum benim pc sana dediğim ayarlarla da 25saniyede falan açılıyor. normal gibiexpo açık , memory context de açık , power down ı açıp ve fast boot u kapatıp deneyeciğim yazarım
power down hızı etkilemiyor diye biliyorum benim pc sana dediğim ayarlarla da 25saniyede falan açılıyor. normal gibi