Clocker90
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 40
- İsim
- C-Locker
Arkadaşlar merhabalar. Yine çözülmesi imkansıza yakın saçma bir sorun yaşıyorum. Pubg Mobile oynarken 2-3 günde bir aşırı fps drop oluyor 2-3 fps düşüyor. Bu durumda görev yöneticisine baktığımda işlemci ve ram %100 oluyor ve 2-3 saniye içinde bilgisayar tamamen kilitleniyor tek çare psu düğmesinden yada güç tuşuna basılı tutarak pc yi kapatmak oluyor.
Temiz kurulum windows, sürücüler vs. herşeyi denedim virüs malware taraması falan yaptım her şey yolunda. Başka hiçbir oyunda sorun yok yaklaşık 1 aydır sadece pubg mobile oynarken oluyor. Oyun kaynaklı olsa aynı oyunu oynayan birçok arkadaşım var hiç kimsede böyle bir sorun yok. Denememi tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mı ?
Temiz kurulum windows, sürücüler vs. herşeyi denedim virüs malware taraması falan yaptım her şey yolunda. Başka hiçbir oyunda sorun yok yaklaşık 1 aydır sadece pubg mobile oynarken oluyor. Oyun kaynaklı olsa aynı oyunu oynayan birçok arkadaşım var hiç kimsede böyle bir sorun yok. Denememi tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mı ?