ege1881 80+ Bronze Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 971 Dahası Reaksiyon skoru 333 İsim Ege Y. Pazar, 16:22 #1 Oyundan çıktım daha sonra baktım hiçbir yere girmiyor testler yaptım ağ sıfırladım DNS sunucularıni değiştirdim olmadı Ethernet kablosu ile bağlıyim kabloyuda tak çıkar yaptım
Oyundan çıktım daha sonra baktım hiçbir yere girmiyor testler yaptım ağ sıfırladım DNS sunucularıni değiştirdim olmadı Ethernet kablosu ile bağlıyim kabloyuda tak çıkar yaptım
T tragedy 80+ Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 175 Pazar, 16:23 #2 Goodbyedpi kullanıyorsan daha önce bende de olmuştu yeniden goodbyedpiyi başlat düzeliyor
ege1881 80+ Bronze Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 971 Dahası Reaksiyon skoru 333 İsim Ege Y. Pazar, 16:30 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 tragedy yazmış: Goodbyedpi kullanıyorsan daha önce bende de olmuştu yeniden goodbyedpiyi başlat düzeliyor Devamı için tıklayın... Nasıl yapcaz reis Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 16:29 Yardımcı olcak yokmu beyler Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 16:29 Yardımcı olcak yokmu beyler
tragedy yazmış: Goodbyedpi kullanıyorsan daha önce bende de olmuştu yeniden goodbyedpiyi başlat düzeliyor Devamı için tıklayın... Nasıl yapcaz reis Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 16:29 Yardımcı olcak yokmu beyler Mesaj otomatik birleştirildi: Pazar, 16:29 Yardımcı olcak yokmu beyler