Crackli program mi yükledin?Dosya konumu yazmıyor ama şu yazıyor Win32/InstallCore.M!sms
Windows crackli demi?Dosya konumu yazmıyor ama şu yazıyor Win32/InstallCore.M!sms
HayırWindows crackli demi?
HayırCrackli program mi yükledin?
Ekran kartı test için furmark indirdim driver kaldırmak için ddu indirdim sadece bunlar dan olabilir miWindows crackli demi?
Crackli program mi yükledin?
Onlardan değil.Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır
Ekran kartı test için furmark indirdim driver kaldırmak için ddu indirdim sadece bunlar dan olabilir mi
Ekran kartı test için furmark indirdim driver kaldırmak için ddu indirdim sadece bunlar dan olabilir mi
Atabilirsin ama önce bir tam tarama yap. Bendede gereksiz programları bile virüs olarak gösteriyor.format atmalımıyım
Evet tehlikeli bir virüsmüş. Aşağıdaki linkte nasıl kaldırcağın yazıyor. Eğer işe yaramaz ise format atın.format atmalımıyım
Çok soru sordum kusura bakmayınEvet tehlikeli bir virüsmüş. Aşağıdaki linkte nasıl kaldırcağın yazıyor. Eğer işe yaramaz ise format atın.
![]()
PUA:Win32/InstallCore Removal Guide – Prevent Adware & Browser Hijacking - MalwareFixes
PUA:Win32/InstallCore has been detected as a potentially unwanted program capable of introducing additional dangers when executed on a computer. Microsoft Windows Security uses this moniker to identify a computer threat connected to adware or a PUP (potentially unwanted program). Unwanted...malwarefixes.com