Cpu kullanımı %60 dan %5 lere düşüyor

veneficus

80+
Reaksiyon skoru
156
görev yöneticisini açıyorum 1 saniyeliğine cpu %70 oluyor sonra %3 lere falan düşüyor şimdiki virüsler akıllandı görev yöneticisini açınca kapanıyorlar diye biliyorum malwarebytes ile taradım 2 virüs çıktı sildim yine aynı olay oluyor anlık antivirüs olarak kaspersky kullanıyorum sizce virüs mü ?

görev yöneticisini açıyorum 1 saniyeliğine cpu %70 oluyor sonra %3 lere falan düşüyor şimdiki virüsler akıllandı görev yöneticisini açınca kapanıyorlar diye biliyorum malwarebytes ile taradım 2 virüs çıktı sildim yine aynı olay oluyor anlık antivirüs olarak kaspersky kullanıyorum sizce virüs mü ?
anlık olarak bir şeyler yaparken yine kullanımı artar adı üstüne işlemci bir işlem yaptığınız zaman ısısı da artar kullanımı da yani normal.

Görev yöneticisi açarken öyle olması normal bende de 60 başlıyor 20ye düşüyor

Geri