Neler Yeni

Bilgisayar donanım parça alım satım dükkanı?

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
ahmet çavdar
Arkadaşlar 200 bin tl + 50 bin tl(devlet destek borçrarı ödüyor direk vermiyormuş) bir bilgisayar parçaları resmi garantili alım satım dükkanı açılır mı?
Not ; gtx 1660ti 2 bin tl olmaz gibi demeyin çünkü onlar kar payı koyup satılan fiyatlar
Ve devlet 27 yaş küçük işletme yıllik 70 binden az kazananlardan vergi almıyormuş. 2-3 sene

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Sorunu gram anlamadım. Ki sorun anlaşılır olsa bile burada bu soruyu cevaplayacak pek kişinin olduğunu zannetmiyorum. Ayrıca alım gücünün dibe vurduğu bi dönemde yeni bi firma ciddi yatırımlar yapmadan kar yapabileceğini zannetmiyorum.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Bunları biz bilemeyiz bilen muhasebeci gibi birine sor araştır

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
ahmet çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu gram anlamadım. Ki sorun anlaşılır olsa bile burada bu soruyu cevaplayacak pek kişinin olduğunu zannetmiyorum. Ayrıca alım gücünün dibe vurduğu bi dönemde yeni bi firma ciddi yatırımlar yapmadan kar yapabileceğini zannetmiyorum.
Soru neresi anlaşılmıyor. Ve ben büyük firma olarak demiyorum asgari ücretten az fazla kazansam beni oyalasa yeter. Kendi dükkanım olur sonuçta. Ben Asus türkiye ve PC parcaları resmi ithal eden bir firmayla konuştum kolaylık sağlarız ama ilk dükkan olması lazım öyle konuşmamız lazım dediler. Alım gücü düşük ama n11 gibi benzeri sitelerde stok gelen parçalar durmadan bitiyor veya hemen azalıyor alım gücü milletin az olsada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunları biz bilemeyiz bilen muhasebeci gibi birine sor araştır
Muhasebeciye sordum aç diyor muhasebesini yaparım diyorlar çünkü para kazanacaklar.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Soru neresi anlaşılmıyor. Ve ben büyük firma olarak demiyorum asgari ücretten az fazla kazansam beni oyalasa yeter. Kendi dükkanım olur sonuçta. Ben Asus türkiye ve PC parcaları resmi ithal eden bir firmayla konuştum kolaylık sağlarız ama ilk dükkan olması lazım öyle konuşmamız lazım dediler. Alım gücü düşük ama n11 gibi benzeri sitelerde stok gelen parçalar durmadan bitiyor veya hemen azalıyor alım gücü milletin az olsada.

Muhasebeciye sordum aç diyor muhasebesini yaparım diyorlar çünkü para kazanacaklar.
N11 in müşteri kitlesi ile senin bir mi? N11 TR nin binbir yanına satış yapıyor sen ise küçük bir dükkanda artık kendi çevrene satış yaparsın. Acayip kötü yoldasın bence. Ayrıca insanlar vatan ve mediamarkt dışında alışveriş yapmaya korkanlar bile var, onları vs. nasıl ikna edecksin? Çok ucuza satarsan bi de dolandırıcı olabilir derler.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Dükkanın konumunu vs ayarladın mı
Eleman alacaksın şirket kuracaksın bunları yapabileceğine emin misin
Eğitim ne durumda

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
ahmet çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
N11 in müşteri kitlesi ile senin bir mi? N11 TR nin binbir yanına satış yapıyor sen ise küçük bir dükkanda artık kendi çevrene satış yaparsın. Acayip kötü yoldasın bence. Ayrıca insanlar vatan ve mediamarkt dışında alışveriş yapmaya korkanlar bile var, onları vs. nasıl ikna edecksin? Çok ucuza satarsan bi de dolandırıcı olabilir derler.
N11 de satılan ürünleri n11 satmıyor mahalle de bilgisayar parçaları satan dükkanlar onlarda. n11 yüzde 10 ile 30 kârını alıyor her ürün için bende yapabilirim oraya.

Eğitim ne durumda
Ben şuan büro önlisans mezunuyum ve halkla ilişkiler lisans son sınıf ve açıktan kamu son sınıfım.

Eğitim ne durumda
Dükkanımız var memleketimde en işlek yerde.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
N11 de satılan ürünleri n11 satmıyor mahalle de bilgisayar parçaları satan dükkanlar onlarda. n11 yüzde 10 ile 30 kârını alıyor her ürün için bende yapabilirim oraya.

Ben şuan büro önlisans mezunuyum ve halkla ilişkiler lisans son sınıf ve açıktan kamu son sınıfım.

Dükkanımız var memleketimde en işlek yerde.
Dostum tabi N11 satmıyor ama sen dükkanda satmayacak mısın bunları? Ayrıca en işlek yerde olmasının pek bir önemi yok, önemli olan dükkan çevresinde o donanımları alacak birileri var mı? Maddi gücü olan bi yer mi orası.
Ayrıca bu iş fazlasıyla yük bindirebilir bundan çok daha karlı işler varken cidden bunu mu yapacaksın.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Dükkan sizin sanırım ama direk teknoloji işine girmeni önermem çok büyük firmalar sadece pc parçası ticareti yapan firmalar ile rekabet edebilecek misin sonuçta n11 en ucuzunu başta gösteriyor herkes en ucuzunu alıyor
Sen bunun servisiyle falan anlaşacak mısın resmi garanti sunabilecek misin
Tek markanın bayisi olmak zor olur farklı markalar seninle iş yapacak mı
Dükkanın işlek olması teknoloji bayisi için pek önemli olmaz insanlar 40 yılda bir bilgisayar alıcak internetten en ucuzunu alıyor eğer işlek biryerse sürekli satılan farklı bir dükkan açarak daha iyi para kazanırsın

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
ahmet çavdar
Dostum tabi N11 satmıyor ama sen dükkanda satmayacak mısın bunları? Ayrıca en işlek yerde olmasının pek bir önemi yok, önemli olan dükkan çevresinde o donanımları alacak birileri var mı? Maddi gücü olan bi yer mi orası.

Ayrıca bu iş fazlasıyla yük bindirebilir bundan çok daha karlı işler varken cidden bunu mu yapacaksın.
Maddi olarak toplam 250 bin TL para olacak. Sevdiğim işi yapmak istiyorum sadece.
Benim için çok kar önemli değil sevdiğim şeyi yapmak önemli olan.

Dükkan sizin sanırım ama direk teknoloji işine girmeni önermem çok büyük firmalar sadece PC parçası ticareti yapan firmalar ile rekabet edebilecek misin sonuçta n11 en ucuzunu başta gösteriyor herkes en ucuzunu alıyor
Sen bunun servisiyle falan anlaşacak mısın resmi garanti sunabilecek misin
Tek markanın bayisi olmak zor olur farklı markalar seninle iş yapacak mı
Dükkanın işlek olması teknoloji bayisi için pek önemli olmaz insanlar 40 yılda bir bilgisayar alıcak internetten en ucuzunu alıyor eğer işlek biryerse sürekli satılan farklı bir dükkan açarak daha iyi para kazanırsın
Ben zaten onlarla rekabet edeyim demiyorum beni geçindircek para kazandırsa yeter artar benim için çünkü sevdiğim işi yapıyor olurum. Farklı firma derken dedigim ithal eden teknik servislik yapan endeks bilişim sürüyle firmanın resmi garanticiligini yapıyor.

Son düzenleme:
Top Bottom