fkomar 80+ Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 149 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim Fatih KOM Perşembe, 21:16 #14 Başlangıç ayarlarından Güvenli Mod ' a giriş sağlayın ve sorun budur deiğiniz yazlımları kaldırın.
D dejort01 80+ Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Cihan Cuma, 07:33 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 fkomar yazmış: Başlangıç ayarlarından Güvenli Mod ' a giriş sağlayın ve sorun budur deiğiniz yazlımları kaldırın. Devamı için tıklayın... Hocam yardımların için çok teşekkür ederim hallettim sorunu
fkomar yazmış: Başlangıç ayarlarından Güvenli Mod ' a giriş sağlayın ve sorun budur deiğiniz yazlımları kaldırın. Devamı için tıklayın... Hocam yardımların için çok teşekkür ederim hallettim sorunu
fkomar 80+ Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 149 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim Fatih KOM Cuma, 07:33 #16 dejort01 yazmış: Hocam yardımların için çok teşekkür ederim hallettim sorunu Devamı için tıklayın... Halletmenize sevindim.
dejort01 yazmış: Hocam yardımların için çok teşekkür ederim hallettim sorunu Devamı için tıklayın... Halletmenize sevindim.