Çözüldü✓ BİLGİSAYAR DURDUĞU YERDE BOZULUR MU?

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ben bir kaç hafta önce yeni bir pc aldım ve dün köye geldim okullar başlayana kadar eve dönmeyeceğim bu süreçte bilgisayarım durduğu yerde bozulur mu? Veya durduğu yerde herhangi bir zarar gelir mi?

Elektrik gidip geldiyse evde olmadığın dönemde olabilir PSU ile ilgili. Fişi takılimiydi

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ben bir kaç hafta önce yeni bir pc aldım ve dün köye geldim okullar başlayana kadar eve dönmeyeceğim bu süreçte bilgisayarım durduğu yerde bozulur mu? Veya durduğu yerde herhangi bir zarar gelir mi?
Prize takılımı bıraktın yoksa çektinmi fişini

Üzerine meteor düşmediği sürece bir şey olucağını sanmıyorum.
Üzerine tozlanmasın diye tül falan serebilirsiniz buda önemli bir şey değil.Üzerine herhangi bir şey düşmedikten sonra bir şey olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Üzerine meteor düşmediği sürece bir şey olucağını sanmıyorum.
Üzerine tozlanmasın diye tül falan serebilirsiniz buda önemli bir şey değil.Üzerine herhangi bir şey düşmedikten sonra bir şey olmaz.
Komple masanın üstüne örtü örttüm hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Komple masanın üstüne örtü örttüm hocam
(Monitör ve kasa dahil olacak şekilde.)

Fişten çek üstüne örtü ser bir şey olmaz

Çalınabilir bunun dışında bişey olmaz (bence)

Geri