Neler Yeni

Bilgisayar ekran gelmiyor Acill ‼️

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batuhan
Bilgisayarı açıyorum hersey çalışıyor klavye mouse ışığı yanıyor ekran tam karanlık değil minik bi ışık var ama ekran gelmiyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 47
  • image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 43
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Ramleri çıkarıp tekrar takmayı dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Genellikle ramlerin uyumsuzluğundan kaynaklanır ekranın gelmemesi gibi sorunlar. Ramlerin hepsi aynı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle ramlerin uyumsuzluğundan kaynaklanır ekranın gelmemesi gibi sorunlar. Ramlerin hepsi aynı mı?
Aynı çalışıyordu zaten geçen gün kendi kendine kapandı pc Windows düzgün başlatılıamıyor diye sonra komple sıfırladım şimdi hiç açılmıyor
Windows düzgün başlatılamadı dedikten sonra sürekli yeniden başlattım durdum açıldı sonra ama 1024 768 çözünürlüğünde degısmıyordu aygıt yoneticisinden baktım ekran kartımda sarı ünlem vardı hata kodu 43
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi yardım ederseniz sevinirim valla kaç gündür pc siz kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
donanımdan anlıyorsanız bileşenleri çıkarın hem temizlemiş olursunuz daha sonra geri takın. Bende de öyle sorunlar yaşanıyordu önceden bu şekilde yaptığımda düzeliyor genellkile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batuhan
donanımdan anlıyorsanız bileşenleri çıkarın hem temizlemiş olursunuz daha sonra geri takın. Bende de öyle sorunlar yaşanıyordu önceden bu şekilde yaptığımda düzeliyor genellkile.
Ekran kartımı bi söküp takayım deneyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batuhan
Ekran kartını soktum taktım hala yok olmuyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
fiziksel olarak görsem hallederim de şimdi böyle sen anlat ben anlat olmaz sen bi internetten iyice bi araştır bakalım. olmadı fotoğraf gönderebilirsen gönder bende bi bakayım. ama çok vaktim yok cevap veremeyebilirim o yüzden son çare olarak yazarsan sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,128
Üyeler
164,784
Son üye
ZekQ
Top Bottom