Bilgisayar ekran kararması

kdrpnlc

80+
Reaksiyon skoru
102
Herkese merhaba. Windows yüklü bilgisayarımı kullanırken ekran arada kararıyor. Neden olabilir?

monitorun kaç yıllık?

Aynı sorun bende de var ama çok takmıyorum çünkü sadece program tam ekran yapınca vs. 5sn falan gidip geliyor.

Güç ayarları ile ilgili olabilir mi baktınız mı hiç?
Güç ayarları ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ekran karardığında fare imleci ve görev çubuğunu görebiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evinizde HDMİ veya Display port içeren bir esya atıyorum TV varsa ona bağlayın bi onda bakın kararma olacak mı?
Evde görüntü alabileceğim başka ekran yok maalesef, ama kablo değiştirmeyi deneyebilirim.

Güç ayarları ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ekran karardığında fare imleci ve görev çubuğunu görebiliyorum.

Evde görüntü alabileceğim başka ekran yok maalesef, ama kablo değiştirmeyi deneyebilirim.
deneyin bakalım.

Anladım hocam. Yine bir bakın güç tasarrufu modunda kısabiliyor ekran kendini, değilse başka aklıma gelen bir şey olmadı. Arkadaşın dediği gibi kabloya bir bakabilirsiniz.

Henüz söyledğiniz çözümleri deneme fırsatım oldu. kabloyu değiştirmeyi denedim, başka monitörde denedim, güç ayarları yüksek performansa çektim işe yaramadı. Sorunum devam ediyor.

Geri