Güç ayarları ile ilgili olabilir mi baktınız mı hiç?Herkese merhaba. Windows yüklü bilgisayarımı kullanırken ekran arada kararıyor. Neden olabilir?
evinizde HDMİ veya Display port içeren bir esya atıyorum TV varsa ona bağlayın bi onda bakın kararma olacak mı?Monitör yeni, sistem da2
Güç ayarları ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ekran karardığında fare imleci ve görev çubuğunu görebiliyorum.Güç ayarları ile ilgili olabilir mi baktınız mı hiç?
Evde görüntü alabileceğim başka ekran yok maalesef, ama kablo değiştirmeyi deneyebilirim.evinizde HDMİ veya Display port içeren bir esya atıyorum TV varsa ona bağlayın bi onda bakın kararma olacak mı?
deneyin bakalım.Güç ayarları ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ekran karardığında fare imleci ve görev çubuğunu görebiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evde görüntü alabileceğim başka ekran yok maalesef, ama kablo değiştirmeyi deneyebilirim.
Anladım hocam. Yine bir bakın güç tasarrufu modunda kısabiliyor ekran kendini, değilse başka aklıma gelen bir şey olmadı. Arkadaşın dediği gibi kabloya bir bakabilirsiniz.Güç ayarları ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ekran karardığında fare imleci ve görev çubuğunu görebiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evde görüntü alabileceğim başka ekran yok maalesef, ama kablo değiştirmeyi deneyebilirim.