Bilgisayar fanları dönmüyor

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar yaklasık 1.5 ay önce yeni bir kasa aldım ve bu sabah youtube da iken kasanın fanları(önde 3 arkada 1) dönmeyi bıraktı ve fan hızı ve rgb ayarlarının olduğu kumandadan da denedim ama dönmüyorlar.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

sıcak değilse dönmez kasa

Kasanın sıcakta döndüğünü ilk defa sizden duyuyorum benim bildiğim ekran kartı sıcak olursa döner
Haklısın bu arada.Kasa fanlarının dönmesi gerekiyor her zaman.Ekran kartı dönmesede olur masaüstünde.Siz powersupply vs. bağlantı kontrollerini yapın tekrar isterseniz.

Kasanın fanları neden dursun ki siz manuel bir şey mi yaptınız?

Kasanın fanları neden dursun ki siz manuel bir şey mi yaptınız?
hayır youtube daydım bir yandan soru çözüyordum o sırada işlemci fanının sesinin yüksek çıktığını duydum baktığımda fanlar dönmüyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayır youtube daydım bir yandan soru çözüyordum o sırada işlemci fanının sesinin yüksek çıktığını duydum baktığımda fanlar dönmüyordu.
bilgisayarı ilk aldıgımda kendi otomatik duruyordu ancak kumandadan fan hızını arttır a basınca dönmeye başlıyorlarıdı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet teşekkür ederim pc yi kapatıp fan kablo bağlantılarını bastırdım ve açınca döndü.Temassızlık varmış

Son düzenleme:
Geri