Bilgisayar format ekranında kalıyor

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bilgisayara format atmaya çalıştım ama malesef kaç kez denesem bile format ekranında kaldı 2 farklı hardisk denedim ramleri teker teker denedim sıkıntı onlarda değil galiba windows xp,windows 7,windows 8.1 sürümlerinin hepsini denedim ama aynı sorunu yaşadım hepsinde yardım edermisiniz.

Arkadaşlar bilgisayara format atmaya çalıştım ama malesef kaç kez denesem bile format ekranında kaldı 2 farklı hardisk denedim ramleri teker teker denedim sıkıntı onlarda değil galiba windows xp,windows 7,windows 8.1 sürümlerinin hepsini denedim ama aynı sorunu yaşadım hepsinde yardım edermisiniz.
Merhaba , Ekran Görüntüsü Alabilir Miyim..?

E Peki , Tam Olarak Nerede Takılı Kalıyor..?
Yani Hangi Aşamaları Geçiyor En Son Kaldığı Aşama Neresi..?
hiç başlamıyor bile windows 8 de ilk başlama ekranı olan windows ambleminde kalıyor windows 7 de bölümlerin biçimlendirildiği ekrana gelmeden kalıyor.

Şuanda windows 8 de atmaya çalışıyorum ve o kaldığı ekranı geçti

Şuanda windows 8 de atmaya çalışıyorum ve o kaldığı ekranı geçti
CD İle Mi Flash Bellek'lemi Format Atıyorsun Bununla Birlikte HDD Arızası Olabilir.
Bazı Sektörlerin Bozuk Olmasından Kaynaklanan Bir Durum Söz Konusu Da Olabilir.

CD İle Mi Flash Bellek'lemi Format Atıyorsun Bununla Birlikte HDD Arızası Olabilir.
Bazı Sektörlerin Bozuk Olmasından Kaynaklanan Bir Durum Söz Konusu Da Olabilir.
CD ve USB ikisinide denedim ve şuan USB ile windows 8 kuruluyor galiba o sıkıntı kalmadı çözüldü gibi 2 farklı HDD denedim ve şuan yedek HDD ile format başarılı devam ediyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: emmi
HDD yi format ekranında cmd ile sıfırlayabilirsin bazen de bundan dolayı kaynaklanabiliyor

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim şuan windows 8 kurulumu bitti ve kuruldu çok sağolasınız galiba sıkıntı HDD de

Geri