Bilgisayar garip açıldı

T7KO

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce falan bilgisayar oynuyordum ve telefondan video izlemek için uyku moduna aldım ve bilgisayarı yeniden başlatırken benim algıladığım çok yüksek bir fan dönme sesi duydum ve aniden güç kablosunu çıkarttım sonrasında hafif bir puff sesi duydum sebebi nedir zararı olurmu

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce falan bilgisayar oynuyordum ve telefondan video izlemek için uyku moduna aldım ve bilgisayarı yeniden başlatırken benim algıladığım çok yüksek bir fan dönme sesi duydum ve aniden güç kablosunu çıkarttım sonrasında hafif bir puff sesi duydum sebebi nedir zararı olurmu
Güç kablosunu aniden çıkartma sebebin neydi ki ? Fanlar yerinden çıkıp uçacak hali yok, masaüstü pcler genelde fanları açılırken son hıza alır , ramleri kontrol eder sistemi kontrol eder bi sorun varmı donanım değişikliği varmı diye ondan sonra açılır.

güç kablosunu aniden çekmeye başlarsan o pc bir daha açılmaz :dddd
puff sesi fanlardan gelmiştir yüksek ihtimal

Güç kablosunu aniden çıkartma sebebin neydi ki ? Fanlar yerinden çıkıp uçacak hali yok, masaüstü pcler genelde fanları açılırken son hıza alır , ramleri kontrol eder sistemi kontrol eder bi sorun varmı donanım değişikliği varmı diye ondan sonra açılır.
Patlar diye korktum :Dd Ama aldığımdan bu zamana kadar hiç öyle çalışmadı
Post automatically merged:

güç kablosunu aniden çekmeye başlarsan o pc bir daha açılmaz :dddd
puff sesi fanlardan gelmiştir yüksek ihtimal
:Dd Dediğim gibi patlar diye korktum

Yani inşallah bir şey olmamıştır diyebilirim. .d

Ln ne yapıyorsun yapılır mı öyle? Fan sesini duyunca direkt fiş çekmek nedir? Umarım bir şey olmamıştır. .d

Son düzenleme:
Bir daha öyle olursa tekme falan da at dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,770
Üyeler
190,971
Son üye
ncstrew
Geri