Emir Alpaslan
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Başlıkta gördüğünüz gibi sistem çalışıyor ama görüntü vermiyor yardımcı olur musunuz
Kanka normal fanlarda bir sıkıntı yok çalışıyor ama görüntü vermiyoBiraz daha açamaz mısın şundan olabilir sistem parçalarım şundan açılıyor fanlar dönüyor ama görüntü yok falan gibi
2 ay oldu çalışıyordusistemi yenimi topladın ,yoksa daha önce çalışıyordu şlimdimi görüntü vermez oldu
durduk yere oldu yani herhangibir sökme temizlik vs bişi yapmadın her zaman oldugu gibi pc yi açtın görüntü vermez oldu doğru mudurKanka normal fanlarda bir sıkıntı yok çalışıyor ama görüntü vermiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 ay oldu çalışıyordu
Ekran kartınin orasinda sarı ışık yanıyor ekran kartında olabilir mi problemdurduk yere oldu yani herhangibir sökme temizlik vs bişi yapmadın her zaman oldugu gibi pc yi açtın görüntü vermez oldu doğru mudur
Ramleri çıkar takKanka normal fanlarda bir sıkıntı yok çalışıyor ama görüntü vermiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 ay oldu çalışıyordu
Rami çıkartıp taktım oldu valla çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok korkmuştumR
Ramleri çıkar tak
Kabloları kontrol et
Rica ederim ne demek güle güle kullan iyi akşamlar c3Rami çıkartıp taktım oldu valla çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok korkmuştum