StjeR
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 111
- İsim
- Umut
- https://instagram.com/stjer07
- Discord
- stjer#7777
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür forumda darboğaz sorunum için yardım istiyordum teşekkür ederim cevap verdiniz. Bilgisayarımı toptan güncellemeye karar verdim. İmza ve hakkında bölümünde PC özelliklerim yazıyor, şuan ekran kartımı kullanacak oyunlarda drop yiyorum darboğaz kaynaklı ve bundan dolayı ilk olarak anakart ve işlemcimi güncellemek istiyorum. Bilgisayarımı aldığım adam beni biraz dolandırmıştı, çocukluk aklıyla tabii çok takmamıştım, kasası kötü hiçbir şeyin kutusu yok, kablolar sana bana emanet geziyor. Bundan dolayı kasayı da ilk etapta güncelleyeceğim. Yakın zamanda ekran kartını da güncellemek istediğim için R5 5600 almak istiyorum, ilerde de ekran kartını RX6600 olarak almak istiyorum. Buna göre sorularım;
1- Anakartı b450 almam çok sorun olur mu yoksa 500-600 lira daha ekleyip b550m almalı mıyım?
2- Önerebileceğiniz max 1500TL bütçeli kasalar nelerdir?
3- Genel olarak mantıklı mı düşünüyorum yoksa başka bir tavsiyeniz var mıdır?
Özel olarak yardımcı olmak isteyen tavsiye vermek isteyen varsa da Discord: StjeR#7777
1- Anakartı b450 almam çok sorun olur mu yoksa 500-600 lira daha ekleyip b550m almalı mıyım?
2- Önerebileceğiniz max 1500TL bütçeli kasalar nelerdir?
3- Genel olarak mantıklı mı düşünüyorum yoksa başka bir tavsiyeniz var mıdır?
Özel olarak yardımcı olmak isteyen tavsiye vermek isteyen varsa da Discord: StjeR#7777