Çözüldü✓ Bilgisayar harddisk görmüyor

equionx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
Arkadaşlar elimde fazladan harddisk var bilgisayara takmak istiyorum ama bilgisayar görmüyor disk yönetiminde bilgisayar yönetiminde içinde windows kurulu olduğu için sanırım bilgisayarım biosada girmiyor girmediği için nasıl yaparım bunu çalıştırmak için ses geliyor taktığım zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emmree

Cmd ile harddiski komple silebilirsin. Ancak içinde sistem olması disk yönetiminde gözükmesine engel değil.

Cmd ile harddiski komple silebilirsin. Ancak içinde sistem olması disk yönetiminde gözükmesine engel değil.
Kodlar nedir hocam

Bir arkadaş demişti içinde windows kurulu olduğu için görmüyor diyede

Arkadaşlar elimde fazladan harddisk var bilgisayara takmak istiyorum ama bilgisayar görmüyor disk yönetiminde bilgisayar yönetiminde içinde windows kurulu olduğu için sanırım bilgisayarım biosada girmiyor girmediği için nasıl yaparım bunu çalıştırmak için ses geliyor taktığım zaman

@Emmree
@Emmree

Başlat menüsünden cmd yönetici olarak çalıştır.
List disk komutunu gir.
Format işlemi yapmak istediğin diskin numarasını göreceksin.
Select disk (disk numarası) örnek : select disk 1
bu komuttan sonra " Clean " "Create partition primary" ve "select partition (disk numarası) örnek : 1 " komutlarını sırasıyla gir.
daha sonrasında " active " komutu ile bölümü etkinleştirin.

Başlat menüsünden cmd yönetici olarak çalıştır.
List disk komutunu gir.
Format işlemi yapmak istediğin diskin numarasını göreceksin.
Select disk (disk numarası) örnek : select disk 1
bu komuttan sonra " Clean " "Create partition primary" ve "select partition (disk numarası) örnek : 1 " komutlarını sırasıyla gir.
daha sonrasında " active " komutu ile bölümü etkinleştirin.
Yeni konu oluşturdum hocam Bi bakabilirmisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,739
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri