biosta ne yapacağım pek anlamıyorum detaylı yardımcı olurmusunuz instagram veya dc üzerinden. minnettar olurum.Kurulumu yarida biraktigin icin Windows hataya dusmus. Kurulum sirasinda Boot secenegini otomatik olarak Windows Boot Manager'e ayarliyor. Bios'a girip tekrardan 1st Boot'u flash diskiniz olarak secip kaydedin sizi yine kurulum ekranina atacak. Ondan sonra o yarim biraktiginiz D diski maalesef sifirlamaniz/formatlamaniz lazim. Ondan sonra C' i de formatlayip temiz kurulum yapabilirsiniz.
Orda sistemi nereden başlatacağını seçeceğin bir ayar sen onu ssd yerine Flash belleğini seçeceksin ve tekrardan kurulum yapacaksınbiosta ne yapacağım pek anlamıyorum detaylı yardımcı olurmusunuz instagram veya dc üzerinden. minnettar olurum.
Boot kısmına gelip flashi en üste çekeceksin yanlış yazma ihtimalin olabilir başka pcden tekrar yazıp deneyebilirsinbiosta ne yapacağım pek anlamıyorum detaylı yardımcı olurmusunuz instagram veya dc üzerinden. minnettar olurum.
cok sağolun sayenizde hallettim.Kurulumu yarida biraktigin icin Windows hataya dusmus. Kurulum sirasinda Boot secenegini otomatik olarak Windows Boot Manager'e ayarliyor. Bios'a girip tekrardan 1st Boot'u flash diskiniz olarak secip kaydedin sizi yine kurulum ekranina atacak. Ondan sonra o yarim biraktiginiz D diski maalesef sifirlamaniz/formatlamaniz lazim. Ondan sonra C' i de formatlayip temiz kurulum yapabilirsiniz.
dediğiniz gibi yaptım çözdüm, herhangi bir ssd veya hdd zarar görmemiştir değil mi?Kurulumu yarida biraktigin icin Windows hataya dusmus. Kurulum sirasinda Boot secenegini otomatik olarak Windows Boot Manager'e ayarliyor. Bios'a girip tekrardan 1st Boot'u flash diskiniz olarak secip kaydedin sizi yine kurulum ekranina atacak. Ondan sonra o yarim biraktiginiz D diski maalesef sifirlamaniz/formatlamaniz lazim. Ondan sonra C' i de formatlayip temiz kurulum yapabilirsiniz.
cok sağolun sayenizde hallettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğiniz gibi yaptım çözdüm, herhangi bir ssd veya hdd zarar görmemiştir değil mi?