Neler Yeni

Bilgisayar için Gamepad önerisi

Gamepad

• Oy kullanan toplam üye
    19
  • Anket kapatıldı .

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
Öncelikle merhabalar, masaüstü bilgisayarım için ps veya xbox gamepadi almak istiyorum. İlk başlarda kablolu olarak kullanıp sonradan bir bt adaptörü alıp kablosuza geçeceğim. O yüzden sizce Dualshock 4 v2, Dualsense ve xbox 9. nesil arasından hangisini seçmeliyim? F310 ve F710 dışında farklı bir gamepad önerisi de alabilirim.

Livaković

80+ Silver
Öncelikle merhabalar, masaüstü bilgisayarım için ps veya xbox gamepadi almak istiyorum. İlk başlarda kablolu olarak kullanıp sonradan bir bt adaptörü alıp kablosuza geçeceğim. O yüzden sizce Dualshock 4 v2, Dualsense ve xbox 9. nesil arasından hangisini seçmeliyim? F310 ve F710 dışında farklı bir gamepad önerisi de alabilirim.
Şahsi görüşümce klavye mousede daha zevkli oluyor gamepadda daha zor kontrol etmek ama illa gamepad diyorsan üçünden birini alabilirsiniz alacağınız performans aynı olacaktır hangisi en ucuzsa onu alın ama ucuz derken bilinmeyen satıcılardan almayın orijinalliğinden emin olabileceğiniz firmalar belli vatan mediamarkt amazon direkt kendisi satıcı olarak amazon teknosa direk satıcı teknosa olan vesaire vesaire bu firmalardan hangisinde en ucuzsa alın keyfinizee bakın

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsi görüşümce klavye mousede daha zevkli oluyor gamepadda daha zor kontrol etmek ama illa gamepad diyorsan üçünden birini alabilirsiniz alacağınız performans aynı olacaktır hangisi en ucuzsa onu alın ama ucuz derken bilinmeyen satıcılardan almayın orijinalliğinden emin olabileceğiniz firmalar belli vatan mediamarkt amazon direkt kendisi satıcı olarak amazon teknosa direk satıcı teknosa olan vesaire vesaire bu firmalardan hangisinde en ucuzsa alın keyfinizee bakın
Evet klavye mouse daha iyi ama günün yorgunluğunu atmak için bazen yatarak oyun oynamak istiyorum malum bu bahsettiğim şey klavye mouse ile pek kolay değil :) Ve sanırım ilerleyen zamanlarda ps4 alma ihtimalim olduğu için ds4 v2 alacağım gibi duruyor.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Usta ben de xbox 9. Nesil kullanıyorum uyumluluk, bağlanma vs sorunları asla yaşamazsın. Arkadaşım dualshock ve dualsense sahibi bağlanmak ayrı bir dert, çeşit çeşit programlar kullanıyor falan saçma sapan bi durum. Benim sana tavsiyem xbox

Buğrahan Mert

80+ Silver
Xbox al knk ps 4 kolu kullanıyordum yakın zamanda aldım tasarımı fln çok rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta ben de xbox 9. Nesil kullanıyorum uyumluluk, bağlanma vs sorunları asla yaşamazsın. Arkadaşım dualshock ve dualsense sahibi bağlanmak ayrı bir dert, çeşit çeşit programlar kullanıyor falan saçma sapan bi durum. Benim sana tavsiyem xbox
Aynen bir oyuna girince dualshock 4 ile girince Xbox koluna göre ayar yaptığım oluyordu

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Xbox al knk ps 4 kolu kullanıyordum yakın zamanda aldım tasarımı fln çok rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen bir oyuna girince dualshock 4 ile girince Xbox koluna göre ayar yaptığım oluyordu
Ha bi de o önemli önce alıcan eline bi bakıcan sana hangisi daha rahat geliyor o da önemli

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha bi de o önemli önce alıcan eline bi bakıcan sana hangisi daha rahat geliyor o da önemli
Daha önce ds4 v2 kullandım, fakat xbox'ın yeni nesil gamepadlerine hiç kullanmak nasip olmadı. O yüzden xbox'ın o benim için alışılmışın dışında olan tasarımında rahat edebilir miyim bilemiyorum.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Daha önce ds4 v2 kullandım, fakat xbox'ın yeni nesil gamepadlerine hiç kullanmak nasip olmadı. O yüzden xbox'ın o benim için alışılmışın dışında olan tasarımında rahat edebilir miyim bilemiyorum.
Eline alıp denemelisin işte

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Emre
Pc için xbox kolu daha iyi her oyunda desteği var ve çok kolay bağlanıyor

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
Eline alıp denemelisin işte
Bildiğin kadarıyla ds4'te veya dualsense'te çok sorun oluyor mu kontrolleri ayarlamak? İnternetten araştırdığım kadarıyla steam'den halledebiliyoruz diye biliyorum.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bildiğin kadarıyla ds4'te veya dualsense'te çok sorun oluyor mu kontrolleri ayarlamak? İnternetten araştırdığım kadarıyla steam'den halledebiliyoruz diye biliyorum.
İkisinde de sorun yaşıyorsun kontrolleri ayarlamakta. Tetik titreşimleri gibi özellikleri de ayarlamak zor oluyor. Arkadaşım 2-3 tane program kullanıyodu

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Eray
xbox 9.nesil diyorum gayet rahat ele oturuş biçimi var o bile yeter yani almak için memnunum bir tane de siyah olanını alıcam hatta siyah şuan daha ucuz beyazdan amazonda

valla param olsa düşünmeden xbox elite controller alırdım acayip iyi yapmışlar ama acayipte pahalı

düzenleme:ahahaha şuan beyazda 1700 küsür tl ye düşmüş amazonda

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Nedense xbox kolunu alanlar ilk tasarimlarinin farklı geldiğini fakat bu tasarımın daha rahat olduğunu söylüyorlar hep. Pc için xbox kolu daha uyumludur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,130
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom