Bütçe kaç tl?Windows 11 ile uyumlu, sorunsuz çalışan ps4 veya ps5 gamepad'i önerir misiniz?
1000 tlBütçe kaç TL?
f710 alabilirsinWindows 11 ile uyumlu, sorunsuz çalışan ps4 veya ps5 gamepad'i önerir misiniz?
Tüm oyunlarda uyumlu çalışır mı hocam? God of war, sekiro, spiderman vs.f710 alabilirsin
Tüm oyunlarda uyumlu çalışır mı hocam? God of war, sekiro, spiderman vs.F710 olabilir
Tüm oyunlarda uyumlu çalışır mı hocam? God of war, sekiro, spiderman vs.%100 uyumlu sorunsuz çalışan ps joystick yok
Bazı oyunlarda ek program yüklemek ve tuş ataması yapmak gerekiyor. Liste en iyisinden kötüye doğru
Xbox 9 nesil joystick
Logitech f710
Evet uyumlu çalışır ergonomisi kötüdür sadeceTüm oyunlarda uyumlu çalışır mı hocam? God of war, sekiro, spiderman vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm oyunlarda uyumlu çalışır mı hocam? God of war, sekiro, spiderman vs.
Hocam gow ve spidermende sorun yok ama nedense sekiro oynayamadım.muhtemel benim hatamdırTüm oyunlarda uyumlu çalışır mı hocam? God of war, sekiro, spiderman vs.
Ps4 kolu daha ucuz . Hem de daha kaliteli değil midir?f710 hayırlı olsun
Ps4 kolu daha ucuz . Hem de daha kaliteli değil midir?f710 alabilirsin
Ps4 kolu daha ucuz . Hem de daha kaliteli değil midir?%100 uyumlu sorunsuz çalışan ps joystick yok
Bazı oyunlarda ek program yüklemek ve tuş ataması yapmak gerekiyor. Liste en iyisinden kötüye doğru
Xbox 9 nesil joystick
Logitech f710
orjinal değildir o ayrıca pc ile uyumlu değilPs4 kolu daha ucuz . Hem de daha kaliteli değil midir?
Ps4 kolu daha ucuz . Hem de daha kaliteli değil midir?
Ps4 kolu daha ucuz . Hem de daha kaliteli değil midir?