Neler Yeni

bilgisayar için kulak içi kulaklık arıyorum

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
evet baya bi yorum var, bu fiyata pek kulaklık kalmadı zaten. Ya attığını alacağım ya da bunu buldum https://www.tebilon.com/xpg-precog-s-kulakustu-kablolu-gaming-kulaklik/?ref=akakce&v=1.92.7 bu nasıl sence james donkeye göre

evet baya bi yorum var, bu fiyata pek kulaklık kalmadı zaten. Ya attığını alacağım ya da bunu buldum https://www.tebilon.com/xpg-precog-s-kulakustu-kablolu-gaming-kulaklik/?ref=akakce&v=1.92.7 bu nasıl sence james donkeye göre
Hocam attığınız kulaklığı ilk kez görüyorum biraz bakındım ancak net bir fikir edinemedim. Onun yerine şu modeli keşfettim

Corsair de iyidir

BabaVoss7

80+ Silver
şuan en ucuz 1200 küsür gözüküyor indirimde 500e düşmez herhalde
Dostum bahsettiğin kulaklık en ucuz 1200 TL maks 500 diyor adam
Mesaj otomatik birleştirildi:

James Donkey 712 ye bakabilirsin bi zamanlar kullanmıştım memnun da kalmıştım. Yalnız kablosu biraz uzun katlanma yapmamasına dikkat et ona göre ayarla ben dikkat etmedim bir süre sonra bozuldu
Doğrudur ben aldığımda da 900 de mi 700 de mi ne düşmüştü. Şişirilmiş Bi fiyat. Kullandığımı önerdim sadece

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal

Hocam attığınız kulaklığı ilk kez görüyorum biraz bakındım ancak net bir fikir edinemedim. Onun yerine şu modeli keşfettim

Corsair de iyidir
James Donkey daha göze hitap ediyor :D onu alabilirim gibi teşekkürler desteğin için

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
James Donkey daha göze hitap ediyor :D onu alabilirim gibi teşekkürler desteğin için
Rica ederim. James Donkey 712 yi ben kullanmıştım memnun da kalmıştım sadece kablosuna dikkat et katlanma yapabiliyor uzun süre o şekilde katlı kaldıktan sonra en son temassızlıktan bozulmuştu benimki. Bir de James Donkey yazılımını indirmeyi unutma kulaklığın ince ayarları için. Eğer alırsan güle güle kullan ama almanı tavsiye ederim açıkçası kulaklık üstündeki kontrolcüde tek tuşla mikrofonu açıp kapama ses kontrolü vs gibi güzel işlevsel düğmeler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur ben aldığımda da 900 de mi 700 de mi ne düşmüştü. Şişirilmiş Bi fiyat. Kullandığımı önerdim sadece
Haklısın dostum özür dilerim. Sadece fiyata odaklanmıştım ben 😅 kesinlikle katılıyorum şişirilmiş bir fiyat ama Logitech ürünleri sağlamdır mouse kullanıyorum Logitech çok memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,423
Üyeler
164,493
Son üye
bruhBSOD
Top Bottom