Bilgisayar için Mikrofon Önerisi

meyveci

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4000
Bilgisayarda kullanacağım. 333₺ diye paylaşılan boom arm'dan var. 2-4K arası harcarım diye düşündüm ama önerilere bağlı olarak değişir. Kesin bir bütçe sınırım yok.
Aşağıdaki sorunlardan ötürü yeni mikrofon almak istiyorum:
Fifine A2 kullanıyorum. Sesi EQ ayarı ile çözülemeyecek derecede ince alıyor. Discord'da gürültü engelleme açıkken sesim kesilip duruyor. Steelseries SONAR ve NVIDIA Broadcast'in gürültü engellemelerini denedim fakat berbatlar. Önerirken ekstra bilgi lazımsa sormaktan çekinmeyin.

Son düzenleme:
Fifine A2 kullanıyorum. Sesi EQ ayarı ile çözülemeyecek derecede ince alıyor. Discord'da gürültü engelleme açıkken sesim kesilip duruyor. Steelseries sonar ve nvidia broadcast'in gürültü engellemelerini denedim fakat berbatlar. Sanırım bu yüzden yeni mikrofon almaktan başka çarem kalmadı.
Bilgisayarda kullanacağım. 2-4K arası harcarım diye düşündüm ama önerilere bağlı olarak değişir. Kesin bir bütçe sınırım yok.

Cevaplar tatmin etmedi öylece ekrana bakıyorum şu an

Son düzenleme:
bütçe sıkıntısı pek yoksa rode nt bütçe o seviyelere çıkamıyorsa hyperx quadcast . daha ucuz olsun dersen de fifine am8 veya biraz daha uyguna a6 modeli. a2 ile a6 arasında ne kadar fark vardır onu bilemiyorum a2 kullanmadığımdan. arkadaşın önerdiği thronmax de güzeldir bu arada.

bütçe sıkıntısı pek yoksa rode nt bütçe o seviyelere çıkamıyorsa hyperx quadcast . daha ucuz olsun dersen de fifine am8 veya biraz daha uyguna a6 modeli. a2 ile a6 arasında ne kadar fark vardır onu bilemiyorum a2 kullanmadığımdan. arkadaşın önerdiği thronmax de güzeldir bu arada.
rode nt ve hyperx quadcast'i bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Lloydˢᵗᵉʳ yardımcı olur musun

rode nt ve hyperx quadcast'i bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Lloydˢᵗᵉʳ yardımcı olur musun
Maono PD200X+AMC2 set tercih edebilirsin. Sahip olduğu -basları da vurgulu ileten- v-shape ses profili memnun edecektir seni. Yanında gelen mikseri satmanı öneririm. Sattığın fiyata da M-Game Solo miksere geçebilirsen güzel olur, harici ses arayüzü işine yararsa tabii.

Maono PD200X+AMC2 set tercih edebilirsin. Sahip olduğu -basları da vurgulu ileten- v-shape ses profili memnun edecektir seni. Yanında gelen mikseri satmanı öneririm. Sattığın fiyata da M-Game Solo miksere geçebilirsen güzel olur, harici ses arayüzü işine yararsa tabii.
Hocam yayıncılık yapma hedefim yok, bu durumda yine de mikser bir işe yarar mı? Mikser konusunda çok cahilim bu yüzden soruyorum yanlış anlama, biraz aydınlatabilir misin?

Geri