Ben de bunu almıştım , İnşaAllah iyidir ve kalitelidir ya şu an kullanıyorum ama detaylarını bilmiyorum..Amazondan aldımBütçenizi aşmakla birlikte fiyatı diğer sitelere göre uygun olan ve aktif olarak kullanıp memnun kaldığım prizi önerebilirim.
![]()
Brennenstuhl Eco Line 13.500 mAh Anahtarlı 6'lı 1.5 m Akım Korumalı Priz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Brennenstuhl Eco Line 13.500 mAh Anahtarlı 6'lı 1.5 m Akım Korumalı Priz fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Brennenstuhl Eco Line 13.500 mAh Anahtarlı 6'lı 1.5 m Akım Korumalı Priz özelliklerini incele, 739,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gayet kaliteli bir ürün, beyaz eşyaları bağlamak için bir tane daha almayı düşüyorum.Ben de bunu almıştım , İnşaAllah iyidir ve kalitelidir ya şu an kullanıyorum ama detaylarını bilmiyorum..Amazondan aldım
https://www.hepsiburada.com/viko-6-li-akim-korumali-grup-priz-sok-korumali-pm-HB00000UCJMABeyler, en az 5'li prize ihtiyacım var. Kasayı, monitörü falan bağlayacağım. 400 liraya alabileceğim priz öneriniz var mı? Akım korumalı falan mı almam gerekiyor?