Yine bir mahalle bilgisayarcısı vakasıSELAMIN ALEYKÜM benim pc çok ısınıyodu mahallenin bilgisayarcısına götürdüm termal macun sürdü 15 20 tllik şimdi daha da ısınıyo ve kapanıyo amd fx8350 işlemciye hangi termal macunu önerirsiniz ve termal macun sürmek kolaymı
4gr articlerde 2019 versiyonu yazıyorsa çakma oluyor dikkat edinYine bir mahalle bilgisayarcısı vakası
Üstündeki fanı çıkartırken düz çekmeyin kendinize. Sağa sola kaydıra kaydıra çekin. Daha sonra önerdiğim macunu ortasına bırakıp bir kağıt yardımıyla yedirin.![]()
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 57,25 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Her şeyin sahtesi var bu devirde. Satın alınan yerin puanı, yorumları dikkate alınırsa bir sorun olacağını sanmıyorum.4gr articlerde 2019 versiyonu yazıyorsa çakma oluyor dikkat edin
şuan amazonda orjinali var trendyolda bazı satıcılar çakma satıyorHer şeyin sahtesi var bu devirde. Satın alınan yerin puanı, yorumları dikkate alınırsa bir sorun olacağını sanmıyorum.