Asus rog x879-A öyle yapıyorum zaten hocamda her gün aç kapa bir şey olur mu diye birde uğraşmayım diyeArkadan psuyu kapatabilirsin hocam / Anakart markası nedir
Armoury cratede olması lazım hocam aydınlatma kısmında shut down gibi bir şey olarak geçiyordu yanılmıyorsamAsus rog x879-A öyle yapıyorum zaten hocamda her gün aç kapa bir şey olur mu diye birde uğraşmayım diye
Sadece anakartta değil morpheus kasa var onun ekran ışığıda yanıyor kapayınca bilgisayarıArmoury cratede olması lazım hocam aydınlatma kısmında shut down gibi bir şey olarak geçiyordu yanılmıyorsam
Deneyim şimdi bakalım ne olacakBiostan kapatılıyor.
Kasa ekranı kapandı ama asus anakart rgbsi yanıyor o farklı biryerden sanırım kapanıyorBiostan kapatılıyor.
Bulamadım hocam dediğiniz yeri pc kasasının ekranını kapattım biostan ama anakartı bulamadımArmoury cratede olması lazım hocam aydınlatma kısmında shut down gibi bir şey olarak geçiyordu yanılmıyorsam
Armoury crate'ten devices kısmına gelip anakartı seçince üstte shutdown effect çıkmıyor mu?Kasa ekranı kapandı ama asus anakart rgbsi yanıyor o farklı biryerden sanırım kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bulamadım hocam dediğiniz yeri pc kasasının ekranını kapattım biostan ama anakartı bulamadım
Yok görmedim baktım şimdide biostan kapattım hocam şuan kapatınca pcyi kapanıyor hepsi usbleri de kapattım anakartıda ayarladım biostanArmoury crate'ten devices kısmına gelip anakartı seçince üstte shutdown effect çıkmıyor mu?
Sevindim hocam pek yardımım dokunmadı kusura bakmaYok görmedim baktım şimdide biostan kapattım hocam şuan kapatınca pcyi kapanıyor hepsi usbleri de kapattım anakartıda ayarladım biostan
Ne demek hocam sorun değil yani yardımcı olmaya çalışman bile yeterliSevindim hocam pek yardımım dokunmadı kusura bakma