Neler Yeni

İşlemciyi ters taktım pc çalışmıyor

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,324
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yıllardandır pc ile kendim ilgilenirim ilk kez hata yaptım.. İntel işlemciyi ters taktım. Çubuğunu da indirdim işlemcinin iyice taktım. Tam sogutucusunu takıcam aklıma geldi ben düz mü taktım bunu diye. CPU ışığı yanıyor anakartın goruntu yok.. Anakart çöp mü oldu? İşlemci saglam mıdır? i3 12100f h610 anakrt

yaman..k

80+ Silver
Yıllardandır pc ile kendim ilgilenirim ilk kez hata yaptım.. İntel işlemciyi ters taktım. Çubuğunu da indirdim işlemcinin iyice taktım. Tam sogutucusunu takıcam aklıma geldi ben düz mü taktım bunu diye. CPU ışığı yanıyor anakartın goruntu yok.. Anakart çöp mü oldu? İşlemci saglam mıdır? i3 12100f h610 anakrt

Daha sonra düz takıp denediniz mi ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,490
İsim
.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,324
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğik pin göremedim ben aynısını bende yaptım ben 3 tane pin eğdim iade ettim yenisini aldım çalıştı.
Birebir aynı hatayı aldım bendede kırmızı ışık yanıyordu tam olarak.
Tamamı eğik olduğundan düz gibi gözüküyor olmasınlar? Ayrıca kendi eğdiğin şeyi nasıl iade kabul ettiler

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,490
İsim
.
Tamamı eğik olduğundan düz gibi gözüküyor olmasınlar? Ayrıca kendi eğdiğin şeyi nasıl iade kabul ettiler
Hepsiburada alır hocam sağdan soldan adı sanı belli olmayan satıcılardan alırsan almazlar.
Ben üç yada dört tane pin eğdim bizzat aynı ikiliyle MSI PRO H610M+12100F ile baya üzülmüştüm.
Bir anlık dalgınlık insanoğlu işte.Sen bir an önce işlemcini farklı anakartta dene çalışırsa anakart GG olmuş demektir.
O kırmızı ışık büyük ihtimalle anakart GG oldu ışığı ama belkide işlemciyide bozmuşsundur denemeden bulamayız.
Geçmiş olsun bende aynısını yaşadım çok kötü bir his.

yaman..k

80+ Silver
Pinlerde bir sorun yok gibi gözüküyor , burda tek seçenek kalıyor bütün parçaları tek tek denemek zorundasınız sorunu bulmak için.

M.Light

80+
Ramleri çıkartıp uçlarını silip tekrar takıp deneyin.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,324
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarcı pinlerin biri kökten gg olmuş kırılmış direkt dedi. Yenisini sıfırını takıyor .

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
fb düşmanı
simetrik duruyorlar aksi durumda belli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburada alır hocam sağdan soldan adı sanı belli olmayan satıcılardan alırsan almazlar.
Ben üç yada dört tane pin eğdim bizzat aynı ikiliyle MSI PRO H610M+12100F ile baya üzülmüştüm.
Bir anlık dalgınlık insanoğlu işte.Sen bir an önce işlemcini farklı anakartta dene çalışırsa anakart GG olmuş demektir.
O kırmızı ışık büyük ihtimalle anakart GG oldu ışığı ama belkide işlemciyide bozmuşsundur denemeden bulamayız.
Geçmiş olsun bende aynısını yaşadım çok kötü bir his.
aga senin bozduğun malı hepsiburada niye alsın ki? yaptığın çakallık

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Erdem

Geçmiş olsun Anakart Gg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,078
Üyeler
170,807
Son üye
KakaLeitee228
Top Bottom