Neler Yeni

bilgisayar kapalıyken monitör yanıp sönmeye devam ediyor

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
yakın zamanda böyle bir sorun olmaya başladı monitör uyku modundayken veya komple kapalıyken panel ışığı kademeli şekilde yanıp sönüyor video atacaktım fakat yükleyemedim monitör acer kg242yp ekran kartı hd7850 çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı

Dejour

80+ Bronze
yakın zamanda böyle bir sorun olmaya başladı monitör uyku modundayken veya komple kapalıyken panel ışığı kademeli şekilde yanıp sönüyor video atacaktım fakat yükleyemedim monitör acer kg242yp ekran kartı hd7850 çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı
uyku modundayken yapar çünkü bilgisayar kapatıldığında görüntü gider ve kendi enerjisini boşa harcamamak için uyku moduna geçer tam olarak kapatmış olmazsınız o yüzden bekleme modu ışı yanar bendede oluyor (Phılıps 1080P 21,5 5MS LED)

aakif

80+ Bronze
uyku modundayken yapar çünkü bilgisayar kapatıldığında görüntü gider ve kendi enerjisini boşa harcamamak için uyku moduna geçer tam olarak kapatmış olmazsınız o yüzden bekleme modu ışı yanar bendede oluyor (Phılıps 1080P 21,5 5MS LED)
komple kapalıyken de oluyormuş

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sonradan olmaya başladı ve şunu fark ettim ekran kartım çift fanlı bir fanı diğerine göre daha cılız dönüyor fark edilir şekilde bunun bir etkisi olabilir mi

Top Bottom