Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar karşılaştırma

rons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur
İkisi arasında kaldım birinin islemcisi daha iyi birinin ekran kartı. Çok anlamıyorum bu işlerden o yüzden bune demeyin. İsteğim fps yüksek olsun(genelde cs.go oynuyorum ) ve bazen de video edit veya oyun modelleme yapabilirim hangisi benim için daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler..

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...12gb-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-39068

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
İkisi arasında kaldım birinin islemcisi daha iyi birinin ekran kartı. Çok anlamıyorum bu işlerden o yüzden bune demeyin. İsteğim fps yüksek olsun(genelde cs.go oynuyorum ) ve bazen de video edit veya oyun modelleme yapabilirim hangisi benim için daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler..

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...12gb-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-39068

alttaki daha iyi üstteki'nin ekran kartı daha iyi ama işlemci iyi degil alttaki'nin işlemci yüksek ekran kartı ondan bir tık düşük

• Beğen
Reaksiyonlar: rons

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,468
İsim
Hamza Ziya Üstün
Max bütçe ne kadar? Alttaki işlemcisinden dolayı sizin kullanacağınız oyun ve programlarda daha iyi performans verir. Yayın render vs için nvidia kartlı sistemlere de yönelebilirseniz daha iyi olur

• Beğen

rons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Max bütçe ne kadar? Alttaki işlemcisinden dolayı sizin kullanacağınız oyun ve programlarda daha iyi performans verir. Yayın render vs için nvidia kartlı sistemlere de yönelebilirseniz daha iyi olur
Bütçe 15k yayın düşünmüyorum belki discordda arkadaşlara açarım o kadar ve video edit yaparkrn yavaşlasında istemiyorum. Hem ayranım dökülnesin tadında oldu biliyorum ama ikisi arasında en iyisini seçmeye çalışıyorum.

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT

Phanzox

80+ Silver

Hazır stoğu gelmişken buna bakabilirsin.

• Beğen

whisper snow

80+ Silver
Ikiside kotu render ve yayin icin Nvidia almani tavsiye ederim:
bunu ozellestirip alabilirsin

Ekler

• Screenshot_20230206_122158.png
    Screenshot_20230206_122158.png
    99.3 KB · Hit: 39
  • Beğen

rons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gaming gen tryide incele. Render ve oyun oynayacaksan nvdia sistem dizmeni öneririm. Bunuda inceleyebilirsin.
Bu benim attığım sistemden biraz daha aşşağıda kalıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır stoğu gelmişken buna bakabilirsin.
Çoooook teşekkür ederim. Tam istediğim sistem bu.

whisper snow

80+ Silver
Bu benim attığım sistemden biraz daha aşşağıda kalıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoooook teşekkür ederim. Tam istediğim sistem bu.
Oyun icin evet bayagi asagida ama Render da senin attigindan daha iyi performans verir inan bana. Hatta bazi programlar Radeon ekran kartlarini desteklemiyor hic render bile alamayabilirsin.

rons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur
Ikiside kotu render ve yayin icin Nvidia almani tavsiye ederim:
bunu ozellestirip alabilirsin
15den üste çıkamam daha monitör de alıcam ona da bakıyorum 3.700de ona para vericem

whisper snow

80+ Silver
15den üste çıkamam daha monitör de alıcam ona da bakıyorum 3.700de ona para vericem
Hocam ozaman ekran kartini RTX 3060 12 GB olarak downgrade edebilirsiniz Render da her turlu parcalar Radeon RX 6700 XT yi

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,602
Üyeler
172,861
Son üye
batusnl
Top Bottom