Bilgisayar Kasası Titriyor

cesraen

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar kasa titriyor daha önce bu sorun olmazdı ama masa bile titriyor titrediğini hissedebiliyorum. Çok önceden olmuştu ve geçmişti. Neyden kaynaklanabilir?

Fanların dengesizliğinden olabilir. Vidaları gevşek olabilir, yağlanması gerekiyor olabilir veya milleri bozuktur.

HDD kullanıyorsan yapar, yere eşit basmıyorsa yapar, fanlar gürültü yapar bir fan kasa titremesi ve masa titremesine kadar yol açmaz. Ben hddyi satıp m2 aldım ve kasayı olabildiğince ayaklarını temiz tutmaya çalış arada bir sil, eşit bassın titreme sorunu gider fan sadece ses yapar, titreme yapsa daha az yapar titremeyi duyarsın sadece masaya kadar gitmez diye düşünüyorum.

HDD kullanıyorsan yapar, yere eşit basmıyorsa yapar, fanlar gürültü yapar bir fan kasa titremesi ve masa titremesine kadar yol açmaz. Ben hddyi satıp m2 aldım ve kasayı olabildiğince ayaklarını temiz tutmaya çalış arada bir sil, eşit bassın titreme sorunu gider fan sadece ses yapar, titreme yapsa daha az yapar titremeyi duyarsın sadece masaya kadar gitmez diye düşünüyorum.
Benim fanlarım titreme yapıyor, fanları kapattığımda sorun çözülüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fakat HDD daha muhtemel olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,750
Üyeler
197,544
Son üye
Dghngkmn
Geri