LordHasan 80+ Platinum Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 10,708 En İyi Cevap 9 13 Mart 2021 #1 Bilgisayarım kendi kendine kapandı ve açıldı. Valorant oynuyordum. Önce ekran dondu 3-4 saniye ardından pc kapandı açıldı reset attı. Nedendir?
Bilgisayarım kendi kendine kapandı ve açıldı. Valorant oynuyordum. Önce ekran dondu 3-4 saniye ardından pc kapandı açıldı reset attı. Nedendir?
Mehmet 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 8,408 En İyi Cevap 4 Dahası Reaksiyon skoru 8,541 İsim Mehmet İlgilendiği Kategoriler Donanım İnceleme 13 Mart 2021 #2 Hasan bey nedenini bilmiyorum ancak bana da bazen oluyor. Oyun oynarken sistem yeniden başlıyor kendi kendine. Takipteyim.
Hasan bey nedenini bilmiyorum ancak bana da bazen oluyor. Oyun oynarken sistem yeniden başlıyor kendi kendine. Takipteyim.
APO JUMPER OC 80+ Bronze Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 577 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,103 İsim ... İlgilendiği Kategoriler yok 13 Mart 2021 #3 PSU'da bir sorun olabilir. Kablolar temassızlık yapıyor olabilir. Mesela kuzenimin bilgisayarına vurunca kapanıyordu.
PSU'da bir sorun olabilir. Kablolar temassızlık yapıyor olabilir. Mesela kuzenimin bilgisayarına vurunca kapanıyordu.
LordHasan 80+ Platinum Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 10,708 En İyi Cevap 9 13 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Yüksek Gerilim yazmış: PSU'da bir sorun olabilir. Kablolar temassızlık yapıyor olabilir. Mesela kuzenimin bilgisayarına vurunca kapanıyordu. Devamı için tıklayın... Psu elite v3 600watt. Temassızlık olduğunu sanmıyorum çünkü öyle vurmayla vs. kapanmıyor
Yüksek Gerilim yazmış: PSU'da bir sorun olabilir. Kablolar temassızlık yapıyor olabilir. Mesela kuzenimin bilgisayarına vurunca kapanıyordu. Devamı için tıklayın... Psu elite v3 600watt. Temassızlık olduğunu sanmıyorum çünkü öyle vurmayla vs. kapanmıyor