Neler Yeni

🖥️ Bilgisayar Masanızın Tüm Kablolarını Gizleyin! 😎 Yeni Fotoğraflar 😍

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar 2 saatlik uğraşım sonucunda şahane bir fikirle sizlere bilgisayar odamın yeni fotoğraflarını sunmaktan şeref duyarım. 😍

20230313_193606.jpg
20230313_193652.jpg
20230313_193704.jpg

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi alttan sarkan kablolar, arkada kablolar cart curt vs yok. Tüm bunların hepsini yaptığım araç şudur :

20230313_193840.jpg

Görselde gördüğünüz beyaz plastik şey bir kablo gizleme kanalı. Elektrikçilerde bulunuyor. Arkasında yapışkanı var. Tabi kesim işi çok zahmetli oldu benim için. Maket bıçağı bile tek seferde kesemediği için çakmakla maket bıçağını ısıta ısıta kestim.

20230313_193833.jpg

Masanın alt tarafına (duvara değil) gördüğünüz gibi arkalı önlü ikişer tane kablo gizleme kanalı yapıştırdım. Masanın üstünden aşağı geçen kablolar ve soldaki prizden sağa giden tüm kabloları kanala sokarak tertemiz bir görüntü elde edebiliyoruz.

Eğer sizde böyle bir uygulama yapacaksanız size tavsiyem en az 4-5 adet 2'şer metrelik alın. 16x25 boyutunda olanlar idealdir. İnternetten felan sipariş için uğraşmayın mahallenizde çevrede bir elektrikçiden alın direk. 2 metresi 25 TL felan.

Sistem kullanılan bileşenleri merak edenler için :

Sistem : DA-C Sistemi
Sıvı Soğutma : ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 4Pin PWM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Monitör : ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah
Klavye : Gamebooster GB-G4 Pulsefire Usb Kablolu Rainbow Işıklı Semi Mechanical Gaming Q Klavye
Kulaklık : GamePower Kizaru Titreşimli 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık
Mouse : SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma
Mousepad : WONKEY GAMING - Mouse Pad Gamer 45x40-90x40-70x30 cm Oyuncu Mousepad Uzun Fare Klavye Altlığı (Siyah, 70x30 cm - X Large)
Masa : XPrime Markus RGB Ledli Oyuncu Masası - Masa Uzunluğu : 114 Cm

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık. 🌹

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,892
İsim
Hacı
Mükemmel görünüyor :)

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Onur
Onu kesmenin basit yolu var nalburlarda satılan demir testeresi var 25 30 TL ondan alırsan hemen keser

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar 2 saatlik uğraşım sonucunda şahane bir fikirle sizlere bilgisayar odamın yeni fotoğraflarını sunmaktan şeref duyarım. 😍

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi alttan sarkan kablolar, arkada kablolar cart curt vs yok. Tüm bunların hepsini yaptığım araç şudur :

Alıntıyı görüntüle

Görselde gördüğünüz beyaz plastik şey bir kablo gizleme kanalı. Elektrikçilerde bulunuyor. Arkasında yapışkanı var. Tabi kesim işi çok zahmetli oldu benim için. Maket bıçağı bile tek seferde kesemediği için çakmakla maket bıçağını ısıta ısıta kestim.

Alıntıyı görüntüle
Masanın alt tarafına (duvara değil) gördüğünüz gibi arkalı önlü ikişer tane kablo gizleme kanalı yapıştırdım. Masanın üstünden aşağı geçen kablolar ve soldaki prizden sağa giden tüm kabloları kanala sokarak tertemiz bir görüntü elde edebiliyoruz.

Eğer sizde böyle bir uygulama yapacaksanız size tavsiyem en az 4-5 adet 2'şer metrelik alın. 16x25 boyutunda olanlar idealdir. İnternetten felan sipariş için uğraşmayın mahallenizde çevrede bir elektrikçiden alın direk. 2 metresi 25 TL felan.

Sıvı Soğutma : ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 4Pin PWM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Monitör : ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah
Klavye : Gamebooster GB-G4 Pulsefire Usb Kablolu Rainbow Işıklı Semi Mechanical Gaming Q Klavye
Mouse : SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma
Mousepad : WONKEY GAMING - Mouse Pad Gamer 45x40-90x40-70x30 cm Oyuncu Mousepad Uzun Fare Klavye Altlığı (Siyah, 70x30 cm - X Large)
Çok temiz duruyor hocam

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Güzel gözüküyor fakat sadece modem için yukarı kadar çekmişsin kanalları. Masa hizasında bırakıp modemi şuraya sabitleyebilirdin bence. Ben şahsen öyle yapardım. Hem o zaman kablo kanalları üst taraftan gözükmezdi.
1678727094927.png

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kalın kabloları ne yapıcaz ? Benim psu ve monitör kablosu eski olduğu için kalın ve ağır.Sığacak mı buna ?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,786
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam elinize sağlık çok düzenli gözüküyor.
Güzel gözüküyor fakat sadece modem için yukarı kadar çekmişsin kanalları. Masa hizasında bırakıp modemi şuraya sabitleyebilirdin bence. Ben şahsen öyle yapardım. Hem o zaman kablo kanalları üst taraftan gözükmezdi.
Alıntıyı görüntüle
Üst tarafa da simetrik şekilde çıktığı için göze batmıyor bence güzel olmuş ama dediğiniz de mantıklı tabi

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Alıntıyı görüntüle
AA harbi niye hiç öyle yapmadım ki ? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalın kabloları ne yapıcaz ? Benim psu ve monitör kablosu eski olduğu için kalın ve ağır.Sığacak mı buna ?
Hocam o kablo gizleme kanallarının büyükleri küçükleri var. Elektrikçilerde 5 farklı boyda oluyor. Ben 16x25'e iki tane kalın kablo sığdırdım. Fotoğrafta çok belli olmuyor boyutu ama baya geniş iç haznesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,066
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom