Yardım Bilgisayar masası bileğimi acıtıyor

cansux

80+
Reaksiyon skoru
124
Merhaba, (görsel temsilidir) işaretlediğim yere bileğimi dayayarak oynuyorum evde bulunan veya internetten gördüğüm çalışma, gaming tarzı her masanın o kısmı düz ve sivri oluyor ve çok rahatsız ediyor ağrı da yapıyor baya kendime uygun modelde bulamıyorum bu konu hakkında ne yapabilirim zımpara düşündüm fakat ben yapamam simetrik olmaz marangozla falanda uğraşamam internette aparatlar var fakat hem bazıları çok kalın daha da rahatsız eder hemde yapışkanlı olduğu için hemen çıkar desteğinizi bekliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
görseli unutmuşum.

Ekler

• 27156288-1703830105192-scaled.webp
    27156288-1703830105192-scaled.webp
    243.6 KB · Hit: 50
aslında zımpara ile yapabilirsin 5-10 cmlik kısmı ovaylastirsan yeter sana

Mousepadi biraz daha aşağı çekip o keskin yeri kapatabilirsin denedin mi bunu

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.
Havlu tarzı bir şey kesip oraya çift tarafıyla bantla yapıştırın.

Merhaba, (görsel temsilidir) işaretlediğim yere bileğimi dayayarak oynuyorum evde bulunan veya internetten gördüğüm çalışma, gaming tarzı her masanın o kısmı düz ve sivri oluyor ve çok rahatsız ediyor ağrı da yapıyor baya kendime uygun modelde bulamıyorum bu konu hakkında ne yapabilirim zımpara düşündüm fakat ben yapamam simetrik olmaz marangozla falanda uğraşamam internette aparatlar var fakat hem bazıları çok kalın daha da rahatsız eder hemde yapışkanlı olduğu için hemen çıkar desteğinizi bekliyorum.
oraya ne koyarsan koy baskı ağrıtıyor. hawkın koltuğunu aldım fab chair kolçak kısımlarını masanın çok çok çok az üstüne çıkarıyorum yarım santim bile değil bu sayede dirsekten klavyeye kadar kolum havada oluyor çok konforlu oluyor

Gayet tatlıymış fiyatı da uygun aklımda bulunsun son çare olarak bunu alacağım zaten ama böyle sürekli bir şey takmakta bi süre sonra hoş gelmez kalıcı çözüm lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okumadın sanırım yazdığımı
sana böyle bişey lazım https://www.hepsiburada.com/portaka...mini-kose-koruyucu-seti-siyah-p-HBV000007I2D7

Mousepadi biraz daha aşağı çekip o keskin yeri kapatabilirsin denedin mi bunu
mousepade 1500tl verince yapamıyorum onu maalesef

evet aynılarına baktım bana biraz fazla kalın geldi bileği biraz havaya kaldırın daha ince bir şey bulursam alacağım.

aslında ilk attığın gayet iyi duruyor alabilirim

mousepade 1500tl verince yapamıyorum onu maalesef

evet aynılarına baktım bana biraz fazla kalın geldi bileği biraz havaya kaldırın daha ince bir şey bulursam alacağım.

aslında ilk attığın gayet iyi duruyor alabilirim
ayni sorun bendede var basket kollugu kullaniyorum

Geri