RONNIE1877
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Dostlarım merhaba bana 5 6 ka bütçe arası geniş bilgisayar masası önerebilcek varmı sitesi linki teşekkür ederim
arpelia'dan aldım ben. 3 monitör kullanıyorum 160x80x75 olarak. baya kaliteli geldi sadece sandalyenin kolları masanın altına girmesi için alçaltmak gerekiyor nasıl bir ergonomi beklentiniz var bu önemli.
link varmı hocam acaba ürünü görebilirmiyim bendearpelia'dan aldım ben. 3 monitör kullanıyorum 160x80x75 olarak. baya kaliteli geldi sadece sandalyenin kolları masanın altına girmesi için alçaltmak gerekiyor nasıl bir ergonomi beklentiniz var bu önemli.
Dostlarım merhaba bana 5 6 ka bütçe arası geniş bilgisayar masası önerebilcek varmı sitesi linki teşekkür ederim
kanka bune böyle yemek masası linki bırakmışsın![]()
EKBACKEN ceviz görünümlü 186x63,5x2,8 cm tezgah - 90442980 | IKEA
EKBACKEN ceviz görünümlü 186x63,5x2,8 cm tezgah - 90442980 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
İkeadan böyle tezgah alıp çelik ayaklar alıp kullanabilirsin. Aynı tablayı aldım. Bayağı sağlam ve çok geniş oldu.
güzel bak bu kankam
Hocam bunu al geç kendi sitesinde 500 lira daha ucuz kendi sitesinden alDostlarım merhaba bana 5 6 ka bütçe arası geniş bilgisayar masası önerebilcek varmı sitesi linki teşekkür ederim
link varmı kralhocam ceramical iyidir 2 yıldır kullanıyorum. 2 monitör ve bir kasa için ideal olduğunu düşünüyorum. he birde monitör koluyla kullanacaksanız daha da iyi
Kanka hem sağlam hem işini tam anlamıyla görür. Sepette indirim de varken kaçırma derim. Kasa + çift monitör çok rahat sığıyor. Masa vantilatörü felanda sığıyorkanka bune böyle yemek masası linki bırakmışsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güzel bak bu kankam
hocam yukarıda hepsiburada linki olarak atmış arkadaşlink varmı kral
şu link
kanka bune böyle yemek masası linki bırakmışsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güzel bak bu kankam
Hocam bunu al geç kendi sitesinde 500 lira daha ucuz kendi sitesinden al
Benim dediğimi al hocam pişman olmasınlink varmı kral