BİLGİSAYAR MASASI GENİŞ ÇİFT MONİTÖR VE KASA KOYABİLCEK ŞEKİLDE

Reaksiyon skoru
7
Dostlarım merhaba bana 5 6 ka bütçe arası geniş bilgisayar masası önerebilcek varmı sitesi linki teşekkür ederim

arpelia'dan aldım ben. 3 monitör kullanıyorum 160x80x75 olarak. baya kaliteli geldi sadece sandalyenin kolları masanın altına girmesi için alçaltmak gerekiyor nasıl bir ergonomi beklentiniz var bu önemli.

arpelia'dan aldım ben. 3 monitör kullanıyorum 160x80x75 olarak. baya kaliteli geldi sadece sandalyenin kolları masanın altına girmesi için alçaltmak gerekiyor nasıl bir ergonomi beklentiniz var bu önemli.

link varmı hocam acaba ürünü görebilirmiyim bende

İkeadan böyle tezgah alıp çelik ayaklar alıp kullanabilirsin. Aynı tablayı aldım. Bayağı sağlam ve çok geniş oldu.

kanka bune böyle yemek masası linki bırakmışsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel bak bu kankam

hocam ceramical iyidir 2 yıldır kullanıyorum. 2 monitör ve bir kasa için ideal olduğunu düşünüyorum. he birde monitör koluyla kullanacaksanız daha da iyi

hocam ceramical iyidir 2 yıldır kullanıyorum. 2 monitör ve bir kasa için ideal olduğunu düşünüyorum. he birde monitör koluyla kullanacaksanız daha da iyi
link varmı kral

güzel bak bu kankam
Kanka hem sağlam hem işini tam anlamıyla görür. Sepette indirim de varken kaçırma derim. Kasa + çift monitör çok rahat sığıyor. Masa vantilatörü felanda sığıyor :D

güzel bak bu kankam
1757884242235.webp

Masa biraz dağınık kusura bakmayın. Odada alanın varsa çok güzel masa.

Hocam bunu al geç kendi sitesinde 500 lira daha ucuz kendi sitesinden al

link varmı kral
Benim dediğimi al hocam pişman olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye