Mamim4shadoW
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
kanka sistemi toplu satmayı düşünüyorum ama var mı bi teklifin3090 ı kaça bırakırsın bide takas var mı
kanka sistemi toplu satmayı düşünüyorum ama var mı bi teklifin3090 ı kaça bırakırsın bide takas var mı
Takas ile rtx3070 ti vericem gigabyte aorus master üst düzey modeli üstüne 5 veririmkanka sistemi toplu satmayı düşünüyorum ama var mı bi teklifin
rami mümkünse 1x16 yapın ilerde yetmeyeceği zaman zarara girmesin arkadaşlar 3000d yerine daha mantıklı kasalar seçilebilir zoko amiral , vento vg16al gibi işlemci soğutucu olarak phantom spirit kule tipi fazlasıyla yeterli olur , pc parçaları gayet güzel duruyor diğerlerine yorum yapacak kadar bilgili değilim.Ben şöyle bir sistem yaptım farklı seçeneklerde tavsiye alabilirim.
Alıntıyı görüntüle
Takas düşünmüyorumTakas ile rtx3070 ti vericem gigabyte aorus master üst düzey modeli üstüne 5 veririm
Merhaba arkadaşlar tek firmadan montaj yapılmış şekilde istiyoruz full set kasa önerisi lazım monitör klavye mouse dahil olacak
12 yaşında kardeşimize toplanıcak kasa roblox ve riot oyunları oynuyor sadece
bütçe 70k
Aigo klavye ve mouse işinde iyi.bu klavye dayanıklı mı hocam uygunmuş fiyatı wireless a göre
Ben şöyle bir sistem yaptım farklı seçeneklerde tavsiye alabilirim.
Alıntıyı görüntüle
en mantıklısı bu. gaming gen de baya güzel ekipmanlar var.Bunu 32GB RAM yükseltmesi ile alırsınız özelleştirmeden Asus ROG 2K monitör de ekleyin kalan 8 bin civarı bütçeyle de ekipman dizersiniz.![]()
GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
En temizi Gaming Gen böyle durumda. Ekipmanlar ve sistem normal fiyatta en azından kazık yemiyorsun. 9070xt li bir sistem kablosuz klavye mouse 2k monitör hepsini alabilirsin o paraya.Teşekkür ederim yorumlarınız için 5-6 farklı sistem oldu müşterime sunacağım hangisini kabul ederse artık