BİLGİSAYAR MASASI ÖNEREBİLİRMİSİNİZ?

Vulturus

80+
Reaksiyon skoru
4
Beyler selamın aleyküm bilgisayar masam çok eskidi ve sığmıyorum artık. 2 monitör kullanıyorum monitör tutucuya geçicem North Bayou F160 alıcam. Masanın üstünde Bilgisayar kasası, Ps5, Dualshock şarj standı, 2 küçük hoperlör, %60'lık klavye, mouse ve mouse pad olacak başka bişey koymayacağım. Birazcık ferah alan olsun istiyorum işte yemek yedikten sonra tabak falan koyabileceğim bi yer olsun istiyorum. İKEA'dan Lagkapten serisinden almayı düşündüm ama geridönüşüm malzemesiymiş içi karton doluymuş ve bu kadar eşyayı kaldırabileceğini düşünmüyorum. Trendyoldan falan baktımda hiç bilmiyorum karar veremedim. Yardımcı olabilecek var mıdır, en azından internetten satın almış olup beğenen falan varsa lütfen yardımcı olun

BÜTÇE : 5000 civarı

Bulunduğun bölgedeki ustalarla konuş istediğin boyutlarda bir masa yaptır.(1.80cm)

armut uygulamasında istediğin masayı yazarak talep oluştur çevrende ki ustalar sana fiyat verir uygun fiyat bulamazsan internetten alırsın

IKEA’nın en ucuz masasını kullanıyorum, Linnmon olarak geçiyordu sanırım. F160 bağlı 2x27” monitörle üç ayrı noktadan da ayrıldı. Ben de yeni bir şey bakıyorum, IKEA tavsiye etmiyorum. Total ağırlıkta sıkıntı yok, ama bölgesel basınçta dağılıyor.

IKEA’nın en ucuz masasını kullanıyorum, Linnmon olarak geçiyordu sanırım. F160 bağlı 2x27” monitörle üç ayrı noktadan da ayrıldı. Ben de yeni bir şey bakıyorum, IKEA tavsiye etmiyorum. Total ağırlıkta sıkıntı yok, ama bölgesel basınçta dağılıyor.
Monitörlere bir şey oldu mu?

Monitörlere bir şey oldu mu?
Sadece köşelerden ayrılırken yakaladım. Şu anda monitörün biri masaya değecek şekilde kullanıyorum. Ev değiştirmeyi düşünüyorum, değiştirirken masa taşımamak için idare ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri