BİLGİSAYAR MASASI SAAT ÖNERİLERİ

Reaksiyon skoru
7
dostlarım merhabalar setupumun önüne şöyle güzel bir dekorasyon saat arıyorum öneriniz varmıdır böyle güzel ilgi çekici şık durabilecek masam da teşekkürler şimdiden

dostlarım merhabalar setupumun önüne şöyle güzel bir dekorasyon saat arıyorum öneriniz varmıdır böyle güzel ilgi çekici şık durabilecek masam da teşekkürler şimdiden
klasik bir duvar saati
o duvar saatine bakdıkça zamanın ne kadar hızlı geçtiğini göreceksin
önerim yok ama tavsiye ediyorum bir saat koy tam göre bileceğin bir yere as

Dayı TR'de çok seçenek göremedim ama temudan bakarsanız daha iyi olur. LED masa saati yazın illa kafanıza göre bir model bulursunuz.

Irkçılık var burada beyazı daha ucuz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayı TR'de çok seçenek göremedim ama temudan bakarsanız daha iyi olur. LED masa saati yazın illa kafanıza göre bir model bulursunuz.
TRde de var ya ama lüks eşyaya giriyor bunlar

Irkçılık var burada beyazı daha ucuz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TRde de var ya ama lüks eşyaya giriyor bunlar
Güzel ama çok para ya.. aynısını TEMU'dan alırsa daha ucuz. Ama daha hızlı elimde olsun derse bir seçenek olur.

Güzel ama çok para ya.. aynısını TEMU'dan alırsa daha ucuz. Ama daha hızlı elimde olsun derse bir seçenek olur.
Temuda ucuzda vergiden bindiriyorlar ona aynı fiyata geliyor ben geçen sene alacaktım hala alacağım ürün 100 200 lira vergiyle 500 oluyor 100 daha verip amazondan alsın işte :D

Yok hocam ya 300-400 liraya attığın bir çok model. Fakat harcama sınırı olduğu için yanına bir kaç bir şey eklemek gerekiyor.

Yok hocam ya 300-400 liraya attığın bir çok model. Fakat harcama sınırı olduğu için yanına bir kaç bir şey eklemek gerekiyor.
200 250 bandına çok gördüm hatta kayıtta etmiştim de vergisi yüzünden vazgeçmiştim alacak arkadaşlar baksın orada da aynısı var bunlarda oradan alıyor zaten

200 250 bandına çok gördüm hatta kayıtta etmiştim de vergisi yüzünden vazgeçmiştim alacak arkadaşlar baksın orada da aynısı var bunlarda oradan alıyor zaten
Vergiyi +%60 olarak hesaplayın. Fakat sipariş için sepet tutarı belli bir miktar üstünde olması lazım 👌

Geri