RONNIE1877
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
dostlarım merhabalar setupumun önüne şöyle güzel bir dekorasyon saat arıyorum öneriniz varmıdır böyle güzel ilgi çekici şık durabilecek masam da teşekkürler şimdiden
klasik bir duvar saatidostlarım merhabalar setupumun önüne şöyle güzel bir dekorasyon saat arıyorum öneriniz varmıdır böyle güzel ilgi çekici şık durabilecek masam da teşekkürler şimdiden
dostlarım merhabalar setupumun önüne şöyle güzel bir dekorasyon saat arıyorum öneriniz varmıdır böyle güzel ilgi çekici şık durabilecek masam da teşekkürler şimdiden
![]()
TechTic Led Dijital Masa Saati Alarm Termometre Tarih Masaüstü Saat - Fiyatı, Yorumları
TechTic Led Dijital Masa Saati Alarm Termometre Tarih Masaüstü Saat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRde de var ya ama lüks eşyaya giriyor bunlarDayı TR'de çok seçenek göremedim ama temudan bakarsanız daha iyi olur. LED masa saati yazın illa kafanıza göre bir model bulursunuz.
Güzel ama çok para ya.. aynısını TEMU'dan alırsa daha ucuz. Ama daha hızlı elimde olsun derse bir seçenek olur.Irkçılık var burada beyazı daha ucuzValkyrie Beyaz LED Dijital Dekoratif Masa veya Duvar Saati : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Valkyrie Beyaz LED Dijital Dekoratif Masa veya Duvar Saati : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TRde de var ya ama lüks eşyaya giriyor bunlar
Temuda ucuzda vergiden bindiriyorlar ona aynı fiyata geliyor ben geçen sene alacaktım hala alacağım ürün 100 200 lira vergiyle 500 oluyor 100 daha verip amazondan alsın işteGüzel ama çok para ya.. aynısını TEMU'dan alırsa daha ucuz. Ama daha hızlı elimde olsun derse bir seçenek olur.
200 250 bandına çok gördüm hatta kayıtta etmiştim de vergisi yüzünden vazgeçmiştim alacak arkadaşlar baksın orada da aynısı var bunlarda oradan alıyor zatenYok hocam ya 300-400 liraya attığın bir çok model. Fakat harcama sınırı olduğu için yanına bir kaç bir şey eklemek gerekiyor.
Vergiyi +%60 olarak hesaplayın. Fakat sipariş için sepet tutarı belli bir miktar üstünde olması lazım200 250 bandına çok gördüm hatta kayıtta etmiştim de vergisi yüzünden vazgeçmiştim alacak arkadaşlar baksın orada da aynısı var bunlarda oradan alıyor zaten