Bilgisayar mavi ekran yedi açılmıyor

Ramleri ve ekran kartını silgiyle silip tekrar taktık fakat olmadı, onun dışında mouse'a güç geliyor fakat klavyenin ışığı yanmıyor, bios pilini denemedik, olur mu acaba ?

Deneyin, belki yanlışlıkla bir ayar falan yapmıştır. BİOS pilini çıkar, PSU'nun arka düğmesinden gücünü kapat, PSU'yu fişten çek, BİOS pilini 5 dakika dışarıda beklet, geri tak.

bios pilini dene fisi tek pcnın elektrık baglantısı olmasın sonra pılı cıkar 1 2 dk bekle bıos sıfırlıcak olucak cogunlukla
Denedik yatmadan önce son kez fakat olmadı, başka fikri olan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyin, belki yanlışlıkla bir ayar falan yapmıştır. BİOS pilini çıkar, PSU'nun arka düğmesinden gücünü kapat, PSU'yu fişten çek, BİOS pilini 5 dakika dışarıda beklet, geri tak.
Denedik 2 dk bekledik olmadı, şimdi tekrar çıkardı pili uyumaya gitti, sabaha kadar bi beklesin belki 2 dk yeterli değildir diye sabaha kadar beklesin pil dedik

Son düzenleme:
Denedik yatmadan önce son kez fakat olmadı, başka fikri olan?

Denedik 2 dk bekledik olmadı, şimdi tekrar çıkardı pili uyumaya gitti, sabaha kadar bi beklesin belki 2 dk yeterli değildir diye sabaha kadar beklesin pil dedik

2 dakika yeter ama 5 dakika yapaydınız iyiydi. İşlemci kronik sorunlu, mavi ekran falan verdirebiliyor(çok nadir) ama ondan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Fanlar falan dönüyor mu?

2 dakika yeter ama 5 dakika yapaydınız iyiydi. İşlemci kronik sorunlu, mavi ekran falan verdirebiliyor(çok nadir) ama ondan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Fanlar falan dönüyor mu?
Evet aslında kasadaki her şey olması gerektiği gibi gözüküyor, bize de garip gelen o

Evet aslında kasadaki her şey olması gerektiği gibi gözüküyor, bize de garip gelen o
Fanların da hepsi çalışıyor

Fanların da hepsi çalışıyor

Bir ihtimal ilen HDMI kablosunu yanlış yere takmış olduğunu düşünüyorum. HDMI kablosu ekran kartına mı takılı, anakarta mı?

Bir ihtimal ilen HDMI kablosunu yanlış yere takmış olduğunu düşünüyorum. HDMI kablosu ekran kartına mı takılı, anakarta mı?
Pc ilk geldiğinde anakarta takmıştık çalışmamıştı, daha sonra ekran kartına taktık ve çalışmıştı, şu anki problemde ikisi de çalışmıyor, ikisini de denedik

SSD Kronik sorunlu ve mavi ekran verdiriyor, sorun bu.

Mavi ekran verdirmiyor, mavi ekranı 1 kere vermiş, bir daha asla açılmamış.

PC ilk geldiğinde anakarta takmıştık çalışmamıştı, daha sonra ekran kartına taktık ve çalışmıştı, şu anki problemde ikisi de çalışmıyor, ikisini de denedik

Bak aslında aklıma geldi, belki çok alakasız ama SSD'yi çıkarıp bir HDD takın, veya başka bir SSD deneyin. Belki SSD bozulmuştur.

Bak aslında aklıma geldi, belki çok alakasız ama SSD'yi çıkarıp bir HDD takın, veya başka bir SSD deneyin. Belki SSD bozulmuştur.
Konuyu yanlış okudum sanırım. Kusura bakmayın :(.

Peki ne yapmamız lazım? Garantiye mi başvuralım yoksa bizim yapabileceğimiz bir şey var mı? Garanti olayı bikaç gün uzatır ya ondan soruyorum

Başka ssd veya hdd yok malesef, ilk defa pc aldı zaten, ssd yi çıkar tak yapsak olur mu acaba?

Geri