Neler Yeni

Mavi Ekran Bilgisayar ilk açılışta mavi ekran hatası veriyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,172
İsim
Emre Zengin
anladım hocamda dün başka bi forumda birisi disk giriş çıkışında falan sorun oluşmuş ekran kartına sıçramış falan dedi gerildim biraz garantiye yollamayı düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir süre daha deneyip devam ederse hatalar göndericem gibi daha alalı 1 hafta dolmadı
Disk sağlam görünüyor. Şuan sorun RAM'lerde görünüyor. Bir dediğimi dene bakalım. Eğer direkt mavi ekran verirse son Minidump'ı at bakalım.

metezqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan Çakır
Disk sağlam görünüyor. Şuan sorun RAM'lerde görünüyor. Bir dediğimi dene bakalım. Eğer direkt mavi ekran verirse son Minidump'ı at bakalım.
hocam sorun ramlerde olsa memtest86 da gözükmez miydi sizce? 0 error verdi çünkü 2.30 saatlik test

hocam sorun ramlerde olsa memtest86 da gözükmez miydi sizce? 0 error verdi çünkü 2.30 saatlik test
ama ben dediğinizi yapıp öyle denicem

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,172
İsim
Emre Zengin

ama ben dediğinizi yapıp öyle denicem
Memtest sonucuna çok güvenemiyorum hocam. Her zaman %100 vermiyor.

metezqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan Çakır
Memtest sonucuna çok güvenemiyorum hocam. Her zaman %100 vermiyor.
anladım hocam ben size haber ederim olanları ama şeyi sorcam benim anakartım 6400mhz destekliyo ramlerim 6000 mhz işlemcim r5 7500f kaç destekliyo maks? 6000 yaptıktan sonra işlemci desteklemiyosada mavi ekran verebilir çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,011
Üyeler
172,021
Son üye
warius
Top Bottom