Bilgisayar montaj hakkında

oğuzhan18

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,713
Bilgisayara ekran kartı hariç iç kısmı komple değiştirdim. Sıra montaja gelince ilk defa yaptım bu arada video izleyerek hepsini doğru yaptığımı düşünüyorum.
Kasada güç tuşuna basınca hiç bir haraketlilik olmuyor. Power switchleri artı sol tarafta eksi sağ yanına beraber yapışık taktım ama sorun nedir anlamadım.
Anakart modeli b650m dsh3.

Son düzenleme:
Anakart üzerinde switchlerin bağlanacağı yerde + ve - kutupları nereye takmanız gerektiği altta ya da üstte yazıyordur. Kontrol edebilirsiniz. Yanlış olmadığını düşünüyorsanız anakartın fotoğrafını çekip yüklerseniz yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.

Anakart üzerinde switchlerin bağlanacağı yerde + ve - kutupları nereye takmanız gerektiği altta ya da üstte yazıyordur. Kontrol edebilirsiniz. Yanlış olmadığını düşünüyorsanız anakartın fotoğrafını çekip yüklerseniz yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.
Hocam bende video izliyerek yaptım ama anakart değişikliğinden olabilir aynı gibi geldi ama gözümden kaçmış olabilir b650m dsh3

kablo arızalanmıstır belki hocam power sw yazan yerin iki kutbunu tornavida yardımı ile birbirine değdirip manuel güc verin anakarta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,128
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri