Bilgisayar montaj yeri

Reaksiyon skoru
1
Arkadaskar bilgisayar topluyorum parcalarini aldim ama montajini bilmiyorum hem montaj hakkinda güvenilir isini eksiksiz yapabilcek ve guvenilir yer bilen varmi ve pc yi topladigimizda yazılım gerekicek o konuda yardim edebilirmisiniz lutfen enazindan ucretsjz denemede olur 1-2 ay windows un sonrasinda kendi lisansini qlmaya düşünüyorum

Arkadaskar bilgisayar topluyorum parcalarini aldim ama montajini bilmiyorum hem montaj hakkinda güvenilir isini eksiksiz yapabilcek ve guvenilir yer bilen varmi ve pc yi topladigimizda yazılım gerekicek o konuda yardim edebilirmisiniz lutfen enazindan ucretsjz denemede olur 1-2 ay windows un sonrasinda kendi lisansini qlmaya düşünüyorum
hocam çevrendeki güvenilir bilgisayarcılara bakman lazım, buradan yazmanın bir anlamı yok :D

Kral bu itopyaya gotursem onlar toplarmi ya he bide benim cevrede guvenilir bilgisayarci yok içine kazi atsalar haberim olmaz
kendilerinden almadıkça yapmazlar. Ya kendin montajlayacan ya da uzak yakın artık bi şekilde bilgisayarcı bulacaksın

Hazır sistem al o zaman. Ya da bir şekilde kendin topla. Güvenilir kişi bulmak zor.

Geri