Bilgisayar montajı

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar parçaları sipariş verdim şimdi montaj için fiyat almaya gittim abi 90 TL'ye hem montaj hemde Windows yüklerim dedi bana pahalı geldi kendin montajla diyecekler için; ailem bana güvenmiyor :) oyuzden kendim yapamam yapsam bile Windows kuramicam o yüzden önereceğiniz bi yer varmı?

Tek bir yerden montajlı olarak alabilirsiniz. Sinerji olabilir mesela.

Arkadaşlar parçaları sipariş verdim şimdi montaj için fiyat almaya gittim abi 90 TL'ye hem montaj hemde Windows yüklerim dedi bana pahalı geldi kendin montajla diyecekler için; ailem bana güvenmiyor :) oyuzden kendim yapamam yapsam bile Windows kuramicam o yüzden önereceğiniz bi yer varmı?
[/QUOTE PC'i parça parça farklı sayfalardan mı aldın yoksa tek bir sayfadan mı topladın ve topladıysan montaj hizmeti olması lazım.

Kendin montaj yapman daha iyi olur hani şu instagram da gezen bi meme var ya : abi benim ram 8 di 4 olmuş.
Kardeşim senin ram ler ekran kartı ram lere uymuordu ondan söktüm.
Ona dönersin sonra.

O halde kendiniz yapın. Çünkü montaj yaptıracağınız adam kablolamaya ve görünüşe dikkat etmez. Parasını alır, işini yapar geçer (çoğunlukla). Zaten kurduğu Windows da korsan olur.

Parçaların tamamı gelene kadar montaj videoları izleyin, aşinalığınız olsun. Montaj anında da ayrıntılı bir rehberden yararlanabilirsiniz. Windows kurmak için de yine bir sürü rehber var.

Geri