Abim hata kodları aynı değil bende ilk defa görüyorumİlk defa görüyorum.
Buna bakın.
Sizin dediğiniz bilgisayar kullanılırken renk bozukluğu yaşatır bu bir hataemin değilim ama vga , dp,hdmi kabloları yerlerine tam oturmadığından renk bozuklukları yaşanabiliyor. ama ondan mı bilmiyorum
Kuzeniminkide pembe mor karışımı olmuştu çözemedik HDMI kablosu olabilir biz değiştik olmadı pin kırılmış olabilir monitör değiştik yine olmadı.
Ekran kartı eskiydi ondan kaynaklıydı büyük ihtimalle yanımda duruyor pembe görüntü veriyor ama çok araştırdım bulamadım banada yardımcı olursanız iyi olur )
Sizin dediğiniz bilgisayar kullanılırken renk bozukluğu yaşatır bu bir hata
Abiler laptop kullanıyorum yani ikinci monitör yok vga hdmi kablosu falan da kullanmıyorum. Gayet sıradan bir gün valorant oynarken bir anda olduemin değilim ama vga , dp,hdmi kabloları yerlerine tam oturmadığından renk bozuklukları yaşanabiliyor. ama ondan mı bilmiyorum
Nereden bakacağım nasıl öğreneceğimMinidump oluştuysa paylaşabilir misiniz?
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net