Yardım Bilgisayar mor bir ekran verdi

Fatih28

80+
Reaksiyon skoru
61
Bu 3. Oldu mavi ekran önceden çok görmüştüm ama mor ilk defa görüyorum ısınmadan falan olabilir mi aşağıya fotosunu bırakıyorum

Ekler

• 20210328_030800.jpg
    20210328_030800.jpg
    813.8 KB · Hit: 806
emin değilim ama vga , dp,hdmi kabloları yerlerine tam oturmadığından renk bozuklukları yaşanabiliyor. ama ondan mı bilmiyorum

emin değilim ama vga , dp,hdmi kabloları yerlerine tam oturmadığından renk bozuklukları yaşanabiliyor. ama ondan mı bilmiyorum
Sizin dediğiniz bilgisayar kullanılırken renk bozukluğu yaşatır bu bir hata

Minidump oluştuysa paylaşabilir misiniz?

Kuzeniminkide pembe mor karışımı olmuştu çözemedik HDMI kablosu olabilir biz değiştik olmadı pin kırılmış olabilir monitör değiştik yine olmadı.
Ekran kartı eskiydi ondan kaynaklıydı büyük ihtimalle yanımda duruyor pembe görüntü veriyor ama çok araştırdım bulamadım banada yardımcı olursanız iyi olur )

Kuzeniminkide pembe mor karışımı olmuştu çözemedik HDMI kablosu olabilir biz değiştik olmadı pin kırılmış olabilir monitör değiştik yine olmadı.
Ekran kartı eskiydi ondan kaynaklıydı büyük ihtimalle yanımda duruyor pembe görüntü veriyor ama çok araştırdım bulamadım banada yardımcı olursanız iyi olur )
Sizin dediğiniz bilgisayar kullanılırken renk bozukluğu yaşatır bu bir hata
Abiler laptop kullanıyorum yani ikinci monitör yok vga hdmi kablosu falan da kullanmıyorum. Gayet sıradan bir gün valorant oynarken bir anda oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Minidump oluştuysa paylaşabilir misiniz?

Nereden bakacağım nasıl öğreneceğim

@Fatih28
Alt tarafta "Minidump Dosyalarını Paylaşın" yazıyor, oraya tıklarsanız ne yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Göremezseniz diye tekrar atayım.

Geri