Neler Yeni

Bilgisayar mühendisliği mi Yazılım mühendisliği mi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
AÜ Mezunuyum geçen yıl mezun oldum. Şimdilerde kafa dağıtmak için Kültür ve Sanat Tarihi okuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem isim hem soyisim adaşım benim :D Türkiyede Bilgisayar Mühendisliği biraz garip işliyor. Ben 4-5 Yıl bu işin köleliğini yaparım ve iyide yalan söylerim diyenler genelde güzel yerlere geliyorlar fakat diğerleri kendini yazılım konusunda geliştirmeye adıyor.
Anladım, ben yazılım alanında ilerlemek istiyorum fakat Bilgisayar Mühendisliği düşünüyordum, Yazılım Mühendisliği tercih etmem daha mı doğru olur?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,596
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bence bilgisayar mühendisliği, daha kapsamlı sonuçta.

Bilal539

80+ Silver
Herkes bilgisayar okuyor ama patladı artık bu bölüm talep çok şuan herkes bilgisayar okumak istiyor.😀

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Herkes bilgisayar okuyor ama patladı artık bu bölüm talep çok şuan herkes bilgisayar okumak istiyor.😀
aga yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi okuyum sence askerlik aradan çıkarıp öyle üniversite hazırlanıcağım sence hangisi yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi

Bilal539

80+ Silver
aga yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi okuyum sence askerlik aradan çıkarıp öyle üniversite hazırlanıcağım sence hangisi yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi
İkisinide okuyabilirsin fatk etmez önemli olan kendini geliştirmen zaten.

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
SY
Aga patlayacak bir şey değil ki acayip açık var hala. Patlamaya başladığı zaman alaylı yazılımcılar gidecek önce ona da çok var hala

Bilal539

80+ Silver
Aga patlayacak bir şey değil ki acayip açık var hala. Patlamaya başladığı zaman alaylı yazılımcılar gidecek önce ona da çok var hala
Pandrmide pik yaptı şuan öyle değil deneyimli arıyorlar yeni başlayanlar için durum zor şuan.

PixDraw

80+ Bronze
Merhabalar ,Yaş 20 küçüklüğümden beri bilgisayarla haşır neşirim.Askerlik daha yapmadım yapıp gelince ,üniversiteye girmeye düşünüyorum çocukluğumdan beri hayalimdi? Bilgisayar mühendisliği mi Yazılım mühendisliği mi acaba yazılım öğrenmek istiyorum sizce hangisine tercih etmeliyim acaba yurt dışına çıkma hayalim var.
bilgisayar mühendisliği genel yazılım tamamiyle özel karar senin sadece yazılım odaklı hedeflerin varsa yazılım mühendisliği daha mantıklı ders yükleri genel olarak benzer

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
SY
Pandrmide pik yaptı şuan öyle değil deneyimli arıyorlar yeni başlayanlar için durum zor şuan.
Öyle olduğunu düşnmüyorum hocam. Üniversitede 3. 4.sınıf olanlara istek yağıyor. (İyi üniversiteler)

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Askerden sonra karar versen daha mantıklı olur. Askerlik insanın piskolojisini değiştirir.

Askerlikten önce okumak en mantıklısı. Çünkü arada geçen o farklı süreç sana öğrendiklerini de unutturur ve tekrar okuma hayatına adobte olmakta oldukça zorlanırsın. Askerlikten sonra aile ilişkilerin bile değişir. Herkes sende bir an önce evden gitmeni bekler. (İş bul, evlen, taşın.)

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Askerden sonra karar versen daha mantıklı olur. Askerlik insanın piskolojisini değiştirir.

Askerlikten önce okumak en mantıklısı. Çünkü arada geçen o farklı süreç sana öğrendiklerini de unutturur ve tekrar okuma hayatına adobte olmakta oldukça zorlanırsın. Askerlikten sonra aile ilişkilerin bile değişir. Herkes sende bir an önce evden gitmeni bekler. (İş bul, evlen, taşın.)
askerden gelince üniversite giriceğim şuan sadece kafamda askerlik bittirip ondan sonra ünversite sınavı için çalışacağım dostum

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
askerden gelince üniversite giriceğim şuan sadece kafamda askerlik bittirip ondan sonra ünversite sınavı için çalışacağım dostum
Sen bilirsin. Kişisel deneyimim, Askerlikten sonra hayatım değişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,881
Üyeler
159,688
Son üye
pekka
Top Bottom