Anladım, ben yazılım alanında ilerlemek istiyorum fakat Bilgisayar Mühendisliği düşünüyordum, Yazılım Mühendisliği tercih etmem daha mı doğru olur?AÜ Mezunuyum geçen yıl mezun oldum. Şimdilerde kafa dağıtmak için Kültür ve Sanat Tarihi okuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem isim hem soyisim adaşım benim Türkiyede Bilgisayar Mühendisliği biraz garip işliyor. Ben 4-5 Yıl bu işin köleliğini yaparım ve iyide yalan söylerim diyenler genelde güzel yerlere geliyorlar fakat diğerleri kendini yazılım konusunda geliştirmeye adıyor.
aga yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi okuyum sence askerlik aradan çıkarıp öyle üniversite hazırlanıcağım sence hangisi yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği miHerkes bilgisayar okuyor ama patladı artık bu bölüm talep çok şuan herkes bilgisayar okumak istiyor.
İkisinide okuyabilirsin fatk etmez önemli olan kendini geliştirmen zaten.aga yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi okuyum sence askerlik aradan çıkarıp öyle üniversite hazırlanıcağım sence hangisi yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi
Aga patlayacak bir şey değil ki acayip açık var hala. Patlamaya başladığı zaman alaylı yazılımcılar gidecek önce ona da çok var halaHerkes bilgisayar okuyor ama patladı artık bu bölüm talep çok şuan herkes bilgisayar okumak istiyor.
Pandrmide pik yaptı şuan öyle değil deneyimli arıyorlar yeni başlayanlar için durum zor şuan.Aga patlayacak bir şey değil ki acayip açık var hala. Patlamaya başladığı zaman alaylı yazılımcılar gidecek önce ona da çok var hala
bilgisayar mühendisliği genel yazılım tamamiyle özel karar senin sadece yazılım odaklı hedeflerin varsa yazılım mühendisliği daha mantıklı ders yükleri genel olarak benzerMerhabalar ,Yaş 20 küçüklüğümden beri bilgisayarla haşır neşirim.Askerlik daha yapmadım yapıp gelince ,üniversiteye girmeye düşünüyorum çocukluğumdan beri hayalimdi? Bilgisayar mühendisliği mi Yazılım mühendisliği mi acaba yazılım öğrenmek istiyorum sizce hangisine tercih etmeliyim acaba yurt dışına çıkma hayalim var.
Öyle olduğunu düşnmüyorum hocam. Üniversitede 3. 4.sınıf olanlara istek yağıyor. (İyi üniversiteler)Pandrmide pik yaptı şuan öyle değil deneyimli arıyorlar yeni başlayanlar için durum zor şuan.
askerden gelince üniversite giriceğim şuan sadece kafamda askerlik bittirip ondan sonra ünversite sınavı için çalışacağım dostumAskerden sonra karar versen daha mantıklı olur. Askerlik insanın piskolojisini değiştirir.
Askerlikten önce okumak en mantıklısı. Çünkü arada geçen o farklı süreç sana öğrendiklerini de unutturur ve tekrar okuma hayatına adobte olmakta oldukça zorlanırsın. Askerlikten sonra aile ilişkilerin bile değişir. Herkes sende bir an önce evden gitmeni bekler. (İş bul, evlen, taşın.)
Sen bilirsin. Kişisel deneyimim, Askerlikten sonra hayatım değişti.askerden gelince üniversite giriceğim şuan sadece kafamda askerlik bittirip ondan sonra ünversite sınavı için çalışacağım dostum