- Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum sence yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi sence hangisini daha iyi iş bulmak kolay mı yazılım müh mı bilgisayar müh mıSen bilirsin. Kişisel deneyimim, Askerlikten sonra hayatım değişti.
dostum sence yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi sence hangisini daha iyi iş bulmak kolay mı yazılım müh mı bilgisayar müh mıSen bilirsin. Kişisel deneyimim, Askerlikten sonra hayatım değişti.
Bilgisayar mühendisi daha kolay iş bulur. Belediye de, Devlet dairelerinde, orta ve büyük tüm şirketlerde bir sistem yöneticisine (bilgisayarcıya) ihtiyaç duyulur. Yazılım mühendisine bir tek yazılım şirketleri ihtiyaç duyar. Sence Türkiye'de kaç tane yazılım şirketi var?dostum sence yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi sence hangisini daha iyi iş bulmak kolay mı yazılım müh mı bilgisayar müh mı
Hocam ben yazılım mühendisliği okurdum eğer tekrar seçme şansım olsa. Asla işime yaramayacak tonla vaktimi alan bir sürü donanımsal ders ile uğraştım çünkü.dostum sence yazılım mühendisliği mi bilgisayar mühendisliği mi sence hangisini daha iyi iş bulmak kolay mı yazılım müh mı bilgisayar müh mı