Furkan4535
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Furkan yalçın
Merhaba Arkadaşlar Ben 18 yaşındayım Temmuz Ayında 19'a giricem belli sebeplerden ötürü üniversite okuyamadım meslek lisesi çıkışlıyım işin garip tarafı ise çok başarılı öğrenci olup iyi okulları kazansam dahi gidemezdim ailemin maddi yetersizliklerden dolayı Doğduğun ev kaderindir lafının tespitiyim gerçekten de üniversite Okuyamadığım için çok pişmanım mezun olduktan sonra çeşitli işlerde çalıştım garsonluk vesayre gibisinden sözelim iyiydi ama sayısalla adam hiçbir zaman iyi değildi matematiği zerre Anlamazdım ve sevmezdim ve şuan da çalışıyorum işyerinde ve yeteri kadar param var ve bu sene veyahut diğer sene Üniversite'ye gidebileceğim lakin temelim sıfır ciddi anlamda sıfır hedefimi çok yüksek tutmuyorum ODTÜ , Hacettepe gibisinden artık imkansıza yakın ama şöyle bir zekam vardır bir şeyi çok istersem elde ederim ve başarırım Bilgisayar Mühendisliği Okumak istiyorum fakat iyi okullarda okumak istiyorum İTÜ gibi Ankara gibi çoğu kişiye anlattım aileme dahi yapamazsın diyorlar sene başından beri düzenli olarak çok çalışman lazımdı diyorlar bende farkındayım ama ailemin olumsuz sözleri canımı çok sıkıyor ve modum ve motivasyonum düşüyor anneme neden böyle davranıyorsun diyince de gerçekçi oluyorum olm yapamazsın diyor her gün 13 14 saat ders çalışsam 1 yılda olmazsa 2 . yılda kesin gidebilir miyim lütfen Realist olun sözelim genel manada hep iyiydi Hedefimi yüksek tutmam ilk etepta yanlış olabilir çünkü hiç bilgim yok çalışma derken bildiğim bütün bilgileri de unuttum şöyle dönüp düşününce üniversite okuyamacaktım zaten o yüzden de çünkü paramız yoktu torpil desen o da sıfır lütfen yardımcı olun hayvan gibi çalışsam düzenli ve programlı bir şekilde ihtimal var mı. ? Lütfen dalga geçmeyin ciddi soruyorum ilk 30 veya 40 k yapabilir miyim ?