Neler Yeni

Bilgisayar Mühendisliğine Hangi Bölümlerden Yatay Geçiş Kabul Edilir?

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
Arkadaşlar İTÜ geomatik mühendisliğinden bilgisayara geçilebilir mi?

YazılımKafa

80+ Gold

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar İTÜ geomatik mühendisliğinden bilgisayara geçilebilir mi?
Kurum içi yatay geçiş olarak değerlendiği için üniversitenin yönergelerinden araştırman lazım. Üniversiteden üniversiteye değişir.

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurum içi yatay geçiş olarak değerlendiği için üniversitenin yönergelerinden araştırman lazım. Üniversiteden üniversiteye değişir.
Abi deli dana gibi aradım fakat bir türlü bulamadım. Çoğu üniversite sır saklar gibi saklıyor bunları. Geçen senelerde yatay geçiş hakkı kazananların değerlendirme notlarını bile bulamadım o derece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

selam
crtl + f yap bilgisayar mühendisliğini arat
en detaylı böyle öğrenebilirsin.

dgs zannettim kusuruma bakma
Dikey değil kankam yatay geçiş yapacağım. Buradan olmazsa diye bir de bursa teknik mekatronik mühendisliğinden bilgisayar mühendisliğine geçilebilir mi onu da araştırıyorum. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. @Marshal

Bide mekatronik
Kanka mekatronik mühendisliği 4 senelik olandan mı bahsediyorsun? Ve bu geçiş diğer ünilerde de geçerli midir?

Son düzenleme:

YazılımKafa

80+ Gold
Abi deli dana gibi aradım fakat bir türlü bulamadım. Çoğu üniversite sır saklar gibi saklıyor bunları. Geçen senelerde yatay geçiş hakkı kazananların değerlendirme notlarını bile bulamadım o derece.

Dikey değil kankam yatay geçiş yapacağım. Buradan olmazsa diye bir de bursa teknik mekatronik mühendisliğinden bilgisayar mühendisliğine geçilebilir mi onu da araştırıyorum. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. @Marshal

Kanka mekatronik mühendisliği 4 senelik olandan mı bahsediyorsun? Ve bu geçiş diğer ünilerde de geçerli midir?
4 senelik. Genel olarak geçerli. Zaten mekatronik geçiş anlamında en bol seçenekli ve kolay olanlardan. Bilgisayar, makine , elektrik elektronik vs geçişi kolay. Ama üniye görede farkedebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,813
Üyeler
167,555
Son üye
shairon7x
Top Bottom