Elektrik elektronik, yazılım, makine ve endüstriden geçiş oluyor genelde ama o dediğin bölümü duymadımArkadaşlar İTÜ geomatik mühendisliğinden bilgisayara geçilebilir mi?
Bide mekatronikElektrik elektronik, yazılım, makine ve endüstriden geçiş oluyor genelde ama o dediğin bölümü duymadım
Kurum içi yatay geçiş olarak değerlendiği için üniversitenin yönergelerinden araştırman lazım. Üniversiteden üniversiteye değişir.Arkadaşlar İTÜ geomatik mühendisliğinden bilgisayara geçilebilir mi?
Abi deli dana gibi aradım fakat bir türlü bulamadım. Çoğu üniversite sır saklar gibi saklıyor bunları. Geçen senelerde yatay geçiş hakkı kazananların değerlendirme notlarını bile bulamadım o derece.Kurum içi yatay geçiş olarak değerlendiği için üniversitenin yönergelerinden araştırman lazım. Üniversiteden üniversiteye değişir.
Dikey değil kankam yatay geçiş yapacağım. Buradan olmazsa diye bir de bursa teknik mekatronik mühendisliğinden bilgisayar mühendisliğine geçilebilir mi onu da araştırıyorum. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. @Marshalselam
crtl + f yap bilgisayar mühendisliğini arat
en detaylı böyle öğrenebilirsin.
dgs zannettim kusuruma bakma
Kanka mekatronik mühendisliği 4 senelik olandan mı bahsediyorsun? Ve bu geçiş diğer ünilerde de geçerli midir?Bide mekatronik
4 senelik. Genel olarak geçerli. Zaten mekatronik geçiş anlamında en bol seçenekli ve kolay olanlardan. Bilgisayar, makine , elektrik elektronik vs geçişi kolay. Ama üniye görede farkedebilirAbi deli dana gibi aradım fakat bir türlü bulamadım. Çoğu üniversite sır saklar gibi saklıyor bunları. Geçen senelerde yatay geçiş hakkı kazananların değerlendirme notlarını bile bulamadım o derece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dikey değil kankam yatay geçiş yapacağım. Buradan olmazsa diye bir de bursa teknik mekatronik mühendisliğinden bilgisayar mühendisliğine geçilebilir mi onu da araştırıyorum. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. @Marshal
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka mekatronik mühendisliği 4 senelik olandan mı bahsediyorsun? Ve bu geçiş diğer ünilerde de geçerli midir?