Neler Yeni

bilgisayar nedensiz bir şekilde kasıyor

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Zaten ortada bir suç yok. Sadece şu imzanın mobilde görünmediğini anlamak lazım. Neyse boş bir konu, ben arkadaşın sorunu hakkındaki tahminimi yazdım. Tartışmaya gerek bir şey kalmadı.
haklısın fakat daha kibar bir dille bkz:''imzanı görüntüleyemiyorum sistem özelliklerini konuya ekler misin?''. yazman daha iyi olabilirdi
belli ki adam yeni forumda çok üstüne gitmemek lazım

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
madem bu kadar düşünceli bi abimizsin bunu yazana kadar sen yardım etseydin
Ben bu konuda bilgim var demedim sana Çok ileri zekalı insan
Arkadaşın bir sorunu varmış yardım istemiş
Senin gibi zekiler de gelmiş konuya vıdı vıdı boş konuşmaya ve tartışmaya ben de boş konuşacağınıza bilginiz varsa yardım edin dedim.

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Ben bu konuda bilgim var demedim sana Çok ileri zekalı insan
Arkadaşın bir sorunu varmış yardım istemiş
Senin gibi zekiler de gelmiş konuya vıdı vıdı boş konuşmaya ve tartışmaya ben de boş konuşacağınıza bilginiz varsa yardım edin dedim.
Üslubuna dikkat et, sana aile fertlerin terbiye vermemiş demek ki, şanssızsın bu konuda.
Benim bu konuda bilgili olduğumu nerden biliyosunda bu kadar emin konuşuyorsun, sen beni uyarmaya çalışıyorsan bende yazdığım yazıda birisini uyardım.Fark etmeden kendinle çelişiyorsun ve beni yargılayıp benim yaptığım şeyi yapıyorsun, tamamen boş yapmışsın mesaj kirliliği..

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bu ukalalık ne hocam? Adamın aklına gelmemiş olabilir mobil kullanıcılar
İlk kez biri böyle imalı bir şey yazmadı ve yüksek ihtimalle son da olmayacak, seni hepsine bu metni yazmaya davet ediyorum.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Üslubuna dikkat et, sana aile fertlerin terbiye vermemiş demek ki, şanssızsın bu konuda.
Benim bu konuda bilgili olduğumu nerden biliyosunda bu kadar emin konuşuyorsun, sen beni uyarmaya çalışıyorsan bende yazdığım yazıda birisini uyardım.Fark etmeden kendinle çelişiyorsun ve beni yargılayıp benim yaptığım şeyi yapıyorsun, tamamen boş yapmışsın mesaj kirliliği..
@strive_for_greatness ilk kez olmasa da ben karşılaşıyorum.
İlk kez biri böyle imalı bir şey yazmadı ve yüksek ihtimalle son da olmayacak, seni hepsine bu metni yazmaya davet ediyorum.

Top Bottom