Neler Yeni

Bilgisayar oyunları bitiyormu ? Yada bitermi ?

Talentt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İsmail altıntop
Şimdi biraz içimi döküp sorarken dinlemenizi rica ediyorum
Sacma oldu ama neyse
Simdi ben bundan 1.5- 2 yıl once pubg mobile oynamak icin telefon aldim ilk baslarda 1 yil felan zevkli sıkılmadan oynayabiliyordum simdi brnim kucuklugumden itibaren bir hayalım var arkadas ortamim olsun ve bilgisayarda oyun oynayalım lakin mesal suan ben pubg mobile oynarken zevk almiyoumrum etrafimdakiler oynamayi birakti oyunda tanistiklarimla felan aram acildi bi sekilde kimseyle oynayamiyorum zaten telefonumda kasiyor zevkde almiyorum sanki pc alinca gene aynisi olucak ve ilk baslarda zevk alicam sonra bikicsm oynamak istemicem gibime geliyor alcagim bilgisayar uzun bir sure ger oyunu acacak daha almadim birazda sanki seyden dolayi gibime geliyor tiktokda instgramda illaki gormussunuzdur videoda adamin iyi pc si var ve yaziyor orda iyi pcin vardir ve eski discord ortami yoktur felan diye sanki oyle olcskmis gibime geliyor umarim oyle olmaz evet arkadas ortamim olur yuzyillar boyunca oynayabilirim ve suan mesala oynayacak veya oynamayacak pek arkadasim yok pek degil hatta yok sanki hic arkadas bulamicakmisim gibimede geliyor bu konu hakkindaki dusuncelerinizi yazarmisiniz

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Sacma oldu ama neyse
Simdi ben bundan 1.5- 2 yıl once PUBG mobile oynamak icin telefon aldim ilk baslarda 1 yil felan zevkli sıkılmadan oynayabiliyordum simdi brnim kucuklugumden itibaren bir hayalım var arkadas ortamim olsun ve bilgisayarda oyun oynayalım lakin mesal suan ben PUBG mobile oynarken zevk almiyoumrum etrafimdakiler oynamayi birakti oyunda tanistiklarimla felan aram acildi bi sekilde kimseyle oynayamiyorum zaten telefonumda kasiyor zevkde almiyorum sanki pc alinca gene aynisi olucak ve ilk baslarda zevk alicam sonra bikicsm oynamak istemicem gibime geliyor alcagim bilgisayar uzun bir sure ger oyunu acacak daha almadim birazda sanki seyden dolayi gibime geliyor tiktokda instgramda illaki gormussunuzdur videoda adamin iyi pc si var ve yaziyor orda iyi pcin vardir ve eski discord ortami yoktur felan diye sanki oyle olcskmis gibime geliyor umarim oyle olmaz evet arkadas ortamim olur yuzyillar boyunca oynayabilirim ve suan mesala oynayacak veya oynamayacak pek arkadasim yok pek degil hatta yok sanki hic arkadas bulamicakmisim gibimede geliyor bu konu hakkindaki dusuncelerinizi yazarmisiniz
Bilgisayarını ilk aldığında uzun bir süre boyunca oyun oynarsın bence. Sonradan sıkılmaya ve oyun dışında birşeyler yapmaya başlarsın. Bilgisayarda film izlemek, forumda takılmak, tasarım yapmak gibi gibi. Bir süre sonra evet sıkıcı olmaya başlıyor oyun oynamak. Bu senin elinde ve sıkılmana bağlı biraz da.

Talentt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İsmail altıntop
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarını ilk aldığında uzun bir süre boyunca oyun oynarsın bence. Sonradan sıkılmaya ve oyun dışında birşeyler yapmaya başlarsın. Bilgisayarda film izlemek, forumda takılmak, tasarım yapmak gibi gibi. Bir süre sonra evet sıkıcı olmaya başlıyor oyun oynamak. Bu senin elinde ve sıkılmana bağlı biraz da.
Ornek veriyorum 1 hafta zevk almazsin bir hafta sonrasinda zevk alcagin zamanda grlirmi

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Ornek veriyorum 1 hafta zevk almazsin bir hafta sonrasinda zevk alcagin zamanda grlirmi
Yaani oynama süresine göre değişir. Mesela öyle zamanlar oluyor ki 1-2 hafta boyunca oyun oynamıyorum bilgisayarı bile açmıyorum. Bazen de hiç sıkılmadan bilgisayar başında oyun oynuyorum.

Talentt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İsmail altıntop
Yaani oynama süresine göre değişir. Mesela öyle zamanlar oluyor ki 1-2 hafta boyunca oyun oynamıyorum bilgisayarı bile açmıyorum. Bazen de hiç sıkılmadan bilgisayar başında oyun oynuyorum.
Normal boyle seyler diyorsun

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam elbette en sonunda sıkıcı olacak ama bilgisayarın ömrü çok daha uzun ve telefondaki gibi genelde online odaklı değil, hikayeli oyunları da çok fazla, telefondan 1 senede sıkıldı isen bilgisayardan 4,5 senede sıkılırsın

Talentt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İsmail altıntop
Arkadaş cevresi sizce rahatlikla bulunurmu

Yasin Çınar

80+ Bronze
Sacma oldu ama neyse
Simdi ben bundan 1.5- 2 yıl once PUBG mobile oynamak icin telefon aldim ilk baslarda 1 yil felan zevkli sıkılmadan oynayabiliyordum simdi brnim kucuklugumden itibaren bir hayalım var arkadas ortamim olsun ve bilgisayarda oyun oynayalım lakin mesal suan ben PUBG mobile oynarken zevk almiyoumrum etrafimdakiler oynamayi birakti oyunda tanistiklarimla felan aram acildi bi sekilde kimseyle oynayamiyorum zaten telefonumda kasiyor zevkde almiyorum sanki pc alinca gene aynisi olucak ve ilk baslarda zevk alicam sonra bikicsm oynamak istemicem gibime geliyor alcagim bilgisayar uzun bir sure ger oyunu acacak daha almadim birazda sanki seyden dolayi gibime geliyor tiktokda instgramda illaki gormussunuzdur videoda adamin iyi pc si var ve yaziyor orda iyi pcin vardir ve eski discord ortami yoktur felan diye sanki oyle olcskmis gibime geliyor umarim oyle olmaz evet arkadas ortamim olur yuzyillar boyunca oynayabilirim ve suan mesala oynayacak veya oynamayacak pek arkadasim yok pek degil hatta yok sanki hic arkadas bulamicakmisim gibimede geliyor bu konu hakkindaki dusuncelerinizi yazarmisiniz
evet her şey gibi bir süre sonra da artık bilgisayar oynamaktan sıkılıyorsun. Bilgisayarı alalı 2 yıl oldu benimde ve oyunlar artık zevk vermiyor. Benimde düşüncem tam tersine artık herkes mobil oyun oynuyormuş gibime geliyor.

Talentt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İsmail altıntop
evet her şey gibi bir süre sonra da artık bilgisayar oynamaktan sıkılıyorsun. Bilgisayarı alalı 2 yıl oldu benimde ve oyunlar artık zevk vermiyor. Benimde düşüncem tam tersine artık herkes mobil oyun oynuyormuş gibime geliyor.
Bana herzaman herkes pc den oynuyormus gibime geliyor

Mert

80+ Silver
Zaten öyle oluyor. 2014'te aldığım GTX 860m notebook bana ilaç gibi gelmişti, bir süre sonra hiç kullanmaz oldum. Sonra 2019'da kasa topladım, pandemide ciddi anlamda vakit geçirdim, 2021 ortalarında yine oyunu bırakmaya başladım. Şimdi 2022 sonunda yeni bir kasa topladım, toplamda 10 saat oyun oynadığımı sanmıyorum 2021 sonlarında aldığım Xbox'u muhtemelen 20 saat kullanmadan satmışımdır. Bazen olmayınca olmuyor.

Talentt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İsmail altıntop
Zaten öyle oluyor. 2014'te aldığım GTX 860m notebook bana ilaç gibi gelmişti, bir süre sonra hiç kullanmaz oldum. Sonra 2019'da kasa topladım, pandemide ciddi anlamda vakit geçirdim, 2021 ortalarında yine oyunu bırakmaya başladım. Şimdi 2022 sonunda yeni bir kasa topladım, toplamda 10 saat oyun oynadığımı sanmıyorum 2021 sonlarında aldığım Xbox'u muhtemelen 20 saat kullanmadan satmışımdır. Bazen olmayınca olmuyor.
Umarim oyle olmam☺️

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
Oyun oynarken kendine bi amac belirledikten sonra arkadasa ihtiycin olmaz.
mesela csde global olmaya calismak
rdr 2'yi %100 bitirmeye calismak
yada bf 1de tum silahlari acmaya calismak gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,479
Üyeler
163,833
Son üye
Narkoz33