Neler Yeni

Bilgisayar Saatim 9 Saniye Geri Kalıyor

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Her pc'yi açtığımda tarih 20 yıl öncesine gidiyor.
Bende her gün değiştiriyorum.Sıkılmıyorum.
Siz 9 saniyenin hesabını yapıyorsunuz hocam.
Ben 20 yıl geriden geliyorum :D
Fazla takmayın.
Lanet olası Windows. Benim de 2-3 saat geri oluyor. Bazen unutup oyuna dalıyorum. Gece 11de kapattım diye bi bakıyorum gece 1-2 olmuş

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Dostum 9 saniyeye de takılmazsın ya bir şey olmaz.

kkxnmbrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Arabul
Sorunun kaynağını buldum Hizmetler bölümünde ki Windows Time "elle" olarak isaretliymis "otomatik" yaptığımda düzeldi. İyi forumlar..

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sorunun kaynağını buldum Hizmetler bölümünde ki Windows Time "elle" olarak isaretliymis "otomatik" yaptığımda düzeldi. İyi forumlar..
Seni çok iyi anlıyorum kardeşim. Ben de küçük sorunlardan bile "acaba bir sorun mu var" diye endişe duyarım. Saat olayında da hem beni sinir eder hem de sorun ne diye çatlarım meraktan. Bizim gibi olmayanlar bizim halimizden anlamaz :D.

BeKo'O

80+ Silver
Ya arkadaşlar toplumsal sorunlarımız bu olmamalı, ben kol saati 2 saat geride olup üşengeçlikten değiştirmeyen adam tanıyorum. Bu kadar takmayın yani, zaten arkadaşlarımız belirtmiş bir sorun olmadığını, çok gözünüze batıyorsa diyecemde durmadan Windowsdan tarihe basıp saat saniyesini mi kontrol ediyorsun? BIOS pilinizi değiştirebilirsiniz sorunun düzelmesi için ama lütfen yapmayın böyle yani hepinizi öpüom

kkxnmbrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Arabul
Ya arkadaşlar toplumsal sorunlarımız bu olmamalı, ben kol saati 2 saat geride olup üşengeçlikten değiştirmeyen adam tanıyorum. Bu kadar takmayın yani, zaten arkadaşlarımız belirtmiş bir sorun olmadığını, çok gözünüze batıyorsa diyecemde durmadan Windowsdan tarihe basıp saat saniyesini mi kontrol ediyorsun? BIOS pilinizi değiştirebilirsiniz sorunun düzelmesi için ama lütfen yapmayın böyle yani hepinizi öpüom
Windowstan tarihe basıp saniye falan tutmuyorum bunun için siteler uygulamalar bulunuyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam siz anlarsınız.Size zamanı gelmişken sorayım kaçırmayayım.
Ben anakartıma şimdilik idarelik Ekran kartı arıyorum.GT420 var bizim arkadaşta.
Ben bunu Anakartıma alsam bios pilimi yenilesem rami 1 GB arttırsam günlük ihtiyaçlarımı karşılar mı?
Bu arada GT 420 için kaç W psu yeter?
GT 420 var 2gb versiyonu sakın alma bende 12V kanalından 220W veren psu var yetiyor,sistem imzamda ama sakın alma gt 420.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,003
Üyeler
163,753
Son üye
mahmut89
Top Bottom